Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokani v televizní přestřelce porazili Black Angels

Diváci mohli vidět v přímém přenosu České televize hned 20 branek. Pro Black Angels se jednalo o vůbec první televizní utkání, které se konalo ve zmodernizované UNYP Aréně.

Hned v první minutě hry nás dostal do vedení Vojtěch Zezulka střelou na zadní tyč. V sedmé minutě se trefil Matyáš Krebner mezi nohy brankáře domácích Matiáška po crossové přihrávce od Jakuba Šárky. První domácí gól v zápase dal Jakub Boček. Chvilku na to Jakub Renčín vyrovnal stav utkání. Do konce třetiny ještě přidal gól Cabejšek.

Druhá třetina přinesla neskutečnou přestřelku. Ve druhé minutě zvýšil na 4:2 Filip Forman střelou ze vzduchu. Následovala jedovka od Cabejška, která si našla místo za zády Matiáška. Bočkovi se proti nám opravdu dařilo a tak do konce třetiny kompletoval hattrick. Do kabin se šlo za stavu 9:7 pro Bohemku.

Do třetího dějství vstoupili lépe domácí přesnou střelou Jakuba Renčína, který také přispěl Blackům hattrickem. A nebyl jediný, kterému se to povedlo. I Matyáš Krebner se blýskl 3. brankou a odskočil tak na rozdíl dvou branek. V 7. minutě přidal branku na konto zelenobílých Patrik Šebek. Před koncem ještě snížil Hněvkovský na konečný stav utkání 11:9.

Komentář trenéra hostí p. Michala Jedličky: Dneska jsme byli svědky velice atraktivního utkání, které se muselo všem divákům, u televize a v hale líbit. Od nás velice dobré dvě třetiny utkání, kdy jsme měli zápas pod kontrolou a předváděli skvělý ofenzivní florbal. Pak jsme se klasicky uspokojili a udělali z toho drama. Děkujeme za dobrý zápas a všem fanouškům za podporu!

Komentář trenéra domácích p. Petra Pajera: Připadá mi, jako když se dneska odehrály asi tak 4 různé zápasy najednou... Když to ale shrnu, tak s 11 obdrženými góly se prostě vyhrát nedá. Je škoda, že se střelecky prosazovala vlastně jen jedna lajna. Nicméně chci celý tým pochválit, že jsme totálně ztracený zápas dokázali takto zdramatizovat. Musíme nabrat sílu a začít bodovat s týmy z druhé půlky tabulky. Díky divákům za skvělou kulisu a díky soupeři za velmi zajímavý zápas.

BLACK ANGELS - FbŠ Bohemians 9:11
branky: 
12. Jakub Boček, 14. Jakub Renčín, 27. Jakub Boček, 35. Jan Hněvkovský, 39. Jakub Renčín, 40. Jan Bauman, 40. Jakub Boček, 41. Jakub Renčín, 60. Jan Hněvkovský - 1. Vojtěch Zezulka, 8. Matyáš Krebner, 15. Daniel Cabejšek, 23. Filip Forman, 23. Daniel Cabejšek, 30. Jakub Šárka, 31. Lukáš Kuncman, 33. Filip Forman, 36. Matyáš Krebner, 43. Matyáš Krebner, 48. Patrik Šebek; rozhodčí: Martin Valenta - Michal Žďárský; vyloučení: 3:1; využití: 1:2; diváků: 680; zásahy brankářů: Ondřej Matiášek 11, Daniel Körber 19 - Tomáš Hyršl 20; po třetinách: 2:3, 5:6, 2:2;

Související utkání

Utkání - Muži A
25.11.2019, UNYP ARENA
Angels
9:11
2:3, 5:6, 2:2
Bohemians

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians