Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Ženy přehrály ve vyrovnaném zápase Tigers

Týden uběhl jako voda a ženy čekal těžký soupeř. Minulou neděli sice prohrály proti devátému Jičínu, ale na Tigers se dokázaly připravit a zaskočit favorita.

Hned v třetí minutě poslala Tigers do vedení bývalá hráčka Bohemians Iveta Hyršlová. Pár minut na to odpověděla Dominika Vatahová vyrovnávací brankou na 1:1.
V 15. minutě Tigers vedly už o dvě branky, ale ženy  ještě do konce třetiny stav vyrovnaly brankou Hanky Polákové a Anny Marešové. Na konci třetiny rozhodčí udělili červenou kartu hráčce Tigers Nikol Pekárkové.

Začátek druhé třetiny a do konce přesilovky zbývaly tři minuty a čtyřicet sekund. Přesilovku nakonec využila Hanka Poláková. Vedení Bohemce ale dlouho nevydrželo, protože Kovaříkové se podařilo střelou z voleje srovnat. Polákové to dnes opravdu střílelo a ve 32. minutě zkompletovala hattrick. 

Třetí třetinu začala Adéla Bočanová proměněným nájezdem. Tigers se nechtěly vzdát a ještě jednou se jim povedlo srovnat. Vítěznou branku vstřelila Adéla Bočanová po dorážce v předbrankovém prostoru. Klokanky ubránily i soupeřovu hru v šesti a mohly slavit cenné vítězství.

Vyjádření trenéra domácích (K.Šatalíková):
Zápas ve výborném tempu, dařilo se nám dodržovat taktiku celý zápas, nicméně neproměňování šancí nás stálo lepší výsledek.I tak svůj tým chválím za výborný výkon.

Vyjádření trenéra hostí (T.Grigar):
Od nás dneska zápas v pohybu. V první třetině jsme nedokázali proměnit šance. Druhá třetina vyrovnaná a ve třetí soupeř byl lepší. Dobrý týmový výkon od všech hráček. Škoda minulého týdne. Děkujeme soupeři za hezký zápas a příští týden nás čeká další.

Ivanti Tigers Jižní Město - FbŠ Bohemians 6:7
branky: 
4. Iveta Hyršlová, 15. Kateřina Kovaříková, 17. Eliška Chudá, 29. Kateřina Kovaříková, 34. Lucie Řezáčová, 55. Kateřina Kovaříková - 9. Dominika Vatahová, 18. Anna Marešová, 18. Hana Poláková, 21. Hana Poláková, 33. Hana Poláková, 44. Adéla Bočanová, 58. Adéla Bočanová; rozhodčí: Tomáš Kostinek - Martin Reichelt; vyloučení: 0 + Nikol Pekárková (TIG) ČK1 + (TIG) 5:0; využití: 0:1; diváků: 115; zásahy brankářů: Martina Franková 14 - Daniela Kreisingerová 28; po třetinách: 3:3, 2:2, 1:2;





Související utkání

Utkání - Ženy A
17.11.2019, SH Jižní Město
Tigers
6:7
3:3, 2:2, 1:2
Bohemians

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany