Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Muži vezou po boji 3 body z Pardubic

Nedělní výjezd mužů do Pardubic přinesl opravdovou bitvu. Hned ve 3. minutě se do vedení dostali Sokoli trefou Šmída. V 6. minutě se trefil domácí Teichman po nepřesné přihrávce Filipa Formana. Klokani po dvanácti minutách prohrávali už 4:0, ale do konce třetiny přidali 2 branky. 

Cabejšek na začátku druhé třetiny snížil na 4:3 a tím nastartoval stroj na branky. Šárkovi se v Pardubicích opravdu dařilo a v 31. minutě kompletoval hattrick nájezdem.

Po přestávce se podařilo domácím ještě jednou vyrovnat střelou z čepele Formánka. Daniel Cabejšek měl neskutečnou formu. Vstřelil další dvě branky a odskočil Pardubicím na rozdíl dvou branek. Do konce utkání klokani přidali ještě dalších 7 branek a potvrdili roli favorita. 

Z Pardubic přivezli 3 body a jsou na 6. místě tabulky, 1 bod za Otrokovicemi.

Komentář trenéra domácích:
Zápas rozhodly přesilovky a standardní situace, které jsem nebyli schopni dobře bránit. Totálně jsme zazdili vynikající vstup do zápasu a upustili od hry, která byla účinná a fungovala. Ve třetí třetině se pak už chvílemi více diskutovalo, než hrálo, čehož logicky soupeř dokázal zkušeně využít. Nic než tvrdá práce nás dále neposune.

Komentář trenéra hostí Michala Jedličky
: Od nás dnes naprosto nezodpovědná a naivní 1. třetina. Ale naštěstí jsem se do druhé zlepšili a postupně začali vypracovávat obrat. Na čem ale musíme výrazně zapracovat je polevování koncentrace ke kterému došlo ve 3. třetině a dopustili jsme tak na chvilku drama, které mohlo skončit všelijak. Nakonec jsme však dokázali z nabídnutých i vypracovaných šancí vsítit celkem 14 gólů, za což jsme samozřejmě rádi, stejně jako za 3 body, které z místních parket odvážíme. Děkujeme soupeři za utkání.


Sokoli Pardubice - FbŠ Bohemians 8:14
branky: 
3. Adam Šmíd, 7. Ivo Teichman, 11. Jan Savický, 13. Přemek Pakosta, 41. Radek Formánek, 48. Přemek Pakosta, 52. Přemek Pakosta, 55. Lukáš Prix - 17. Jakub Šárka, 19. Matyáš Krebner, 21. Daniel Cabejšek, 31. Jakub Šárka, 32. Jakub Šárka, 42. Daniel Cabejšek, 44. Daniel Cabejšek, 45. Viktor Kopecký, 54. Jakub Buršík, 56. Patrik Šebek, 57. Jakub Šárka, 58. Matyáš Krebner, 58. Patrik Šebek, 60. Daniel Cabejšek; rozhodčí: Přemysl Bališ - Peter Varga; vyloučení: 4:4; využití: 2:2; diváků: 270; 
po třetinách: 4:2, 0:3, 4:9;




Související utkání

Utkání - Muži A
3.11.2019, SH Dašická Pardubice
Pardubice
8:14
4:2, 0:3, 4:9
Bohemians

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany