Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
JESSICA ZLÁMALOVÁ: Židenice stále sleduji, ale v pondělí musí jít kamarádství stranou

Jak hodnotíš vaše dosavadní výsledky v sezóně?

Jako takový pomalejší rozjezd. Uspěly jsme sice v zápasech, kde se to od nás očekávalo, ale chyběla nám trošku větší produktivita, což je škoda. Poslední zápas proti Liberci se nám naštěstí střelecky povedl už o poznání víc, tak snad i přes reprezentační pauzu navážeme a necháme si 3 body v Praze. 

V čem vidíš největší sílu týmu?

Umíme se podpořit jak na hřišti, tak mimo něj. Když jde do tuhého, Háňa tam vždycky něco vymete a Dany v bráně je taky kouzelnice, ta polapí i nepolapitelné. Navíc jsem ráda, že letos zvládáme odehrát většinu času na tři lajny a dostávají příležitost i naše šikovné juniorky.

V pondělí tě čeká zápas proti Brnu, kde jsi začínala svou extraligovou kariéru. Jak se těšíš?

Těším se moc. V Židenicích už sice z mého původního týmu moc hráček nezůstalo, ale i tak je to pro mě vždy srdcová záležitost. Holky pravidelně sleduji a fandím jim, ale v pondělí bude muset jít kamarádství na chvilku stranou.

Na koho si budete muset dát pozor v dresu našich soupeřek?

Jak jsem říkala, Židenice se za ty roky hodně obměnily, ale nepochybuji o tom, že největší zbraní i na dále zůstávají holky z Brodu – Marťa a Kamča, to je jasný. :D Před sezónou se k nim ještě připojila Bára a nesmíme zapomínat ani na mladou střelu Andy Dernerovou, která se často nemýlí.

Jessica Zlámalová letos ještě neskórovala. Kolik dá v pondělí Brnu gólů?

Snad už taky konečně přispěji do týmové kasy na vánoční večírek za první gól v sezóně, tak doufejme, že to klapne.

Co bys považovala za úspěch v letošní sezóně?

Ráda bych se poprvé koukla i do semifinále ligy. Zatím jsem vždycky končila sezónu hned po prvním kole play-off, tak bych ocenila trochu změnu.

Prozraď nám, co dělá Jessica Zlámalová, když zrovna není na tréninku?

Momentálně moc času na rozdávání nemám. Sotva začal semestr, už se blíží zápočty. Do toho chodím do práce, jelikož v Praze je sice blaze, ale dost draze a ve zbytku se snažím věnovat Ráďovi, rodině a kamarádům.

Jaký tipuješ výsledek utkání?

7:4 pro nás, i když s Brnem člověk nikdy neví.

Související utkání

Utkání - Ženy A
28.10.2019, SH Děkanka
Bohemians
10:5
2:2, 3:2, 5:1
Židenice

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians