Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokanky zničily Liberec a dotáhly se na čtvrté Tigers

Před klokankami stál jasný úkol, a to potvrdit své postavení proti Liberci, který je zatím suverénně poslední.

A už od úvodu toto zelenobílé slečny potvrzovaly. Skóre otevřela Reischlová, která využila otevřené obrany a na ní navázala Adéla Bočanová. Do konce první třetiny se ještě dvakrát prosadila Hana Poláková. Liberec na naše branky našel pouze jednu odpověď, a tak se šlo do šaten s celkem pohodlným náskokem.

V další části suverénní výkon klokanek pokračoval. Celkově se skóre vyšplhalo až na 9:4. Zejména Gabriela Vaníčková mocně slavila. Konečně se totiž v zelenobílém dresu prosadila.

Závěrečné dějství se pak spíš jen dohrávalo. I tak se ale gólové hody na straně domácích nezastavily a konečný stav utkání se vyšplhal na 13:5 pro domácí hráčky. Klokanky se tak posunuly na páté místo, dotírají na čtvrtý tým Tigers a v příštím kole se představí na půdě Ostravy.

Komentář trenéra domácích (Tomáš Grigar): V první třetině jsme těžili z přesilových her, ale ve zbytku utkání dominovali. Soupeř těžil z brejkových příležitostí, kterých měl až moc. Na tom musíme pracovat. Jsme rádi, že se prosadily všechny lajny a některé hráčky daly svůj první gól. Děkujeme soupeři a divákům za podporu.

Komentář trenéra hostí (Tomáš Jakubík): Dnešní výsledek určitě neodpovídá průběhu zápasu a předvedenému výkonu od holek, to je jediný co mě na zápase mrzí kvůli holkám. Práce v tréninku se začíná vpisovat do zápasů a s týmem z vyšších příček už dokážeme tvořit hru a místy být více nebezpečný. Děkuji holkám za koncentraci celý zápas a soupeři za hru. Budeme lepší.

FbŠ Bohemians - Crazy girls FBC Liberec 13:5
branky: 
3. Eliška Reischlová, 9. Adéla Bočanová, 11. Hana Poláková, 14. Hana Poláková, 23. Adéla Bočanová, 24. Klára Minářová, 27. Hana Poláková, 34. Gabriela Vaníčková, 36. Eliška Reischlová, 44. Eliška Vrátná, 57. Hana Poláková, 58. Veronika Loudová, 58. Karla Batíková - 10. Markéta Valešová, 21. Michaela Pavlíková, 29. Kristýna Rondošová, 39. Markéta Rumlová, 55. Julie Faťunová; rozhodčí: Luděk Franc - Václav Patera; vyloučení: 2:4; využití: 3:1; diváků: 76; zásahy brankářů: Daniela Kreisingerová ? - Kateřina Dlouhá ?; po třetinách: 4:1, 5:3, 4:1;

Související utkání

Utkání - Ženy A
13.10.2019, SH Děkanka
Bohemians
13:5
4:1, 5:3, 4:1
Liberec

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany