Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Muži ,,A

Po dvou odehraných kolech Tipsport Superligy mužů, ve kterém náš ,,A" tým získal 3 body do tabulky za výhru 8:4 proti Black Angels na 4. ročníku Open Air, se muži budou přesouvat na 3. kolo mužské Tipsport Superligy do Mladé Boleslavi, kde se pokusí překvapit silného favorita a také zúročit nabitou letní přípravu, ve které muži odehráli zápasy s podobně silnými soupeři!

Kromě toho, že se bude jednat o velký boj, tak o atmosféru v hale se postarají žáci základních škol v Mladé Boleslavi.
Jedná se o další z řady oblíbených zápasů ,,School Match", na který pravidelně dochází stovky malých fanoušků, kteří ženou své oblíbence za vítězstvím a zápasy tohoto formátu, mají pokaždé speciální nádech.


"School match proti Boleslavi už tradičně patří do našeho ligového programu a my všichni se na tento zápas těšíme. Každoročně hrajeme s Boleslaví vyrovnané zápasy a padá hodně golů, takže se děcka mají určitě na co těšit" Tak vidí zítřejší zápas jedna z opor našeho týmu Daniel Cabejšek!


Poslední tři vzájemná utkání hrají výsledkově pro favorita z Mladé Boleslavi, ale minulou sezónu na školském zápase v Mladé Boleslavi měli Klokani cenný skalp silného soupeře na dlani, ale do vítězného konce se ani tento zápas nepovedl dotáhnout do vítězného konce a Mladá Boleslav brala tři body za výhru 8:7 

Jak tomu bude letos? Dokáží Klokani minimálně zopakovat povedený výkon s minulé sezóny a cenné tři body přivést do Prahy? 

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany