Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokani přehráli Black Angels a poprvé ovládli Open Air

Úvodní dějství nabídlo hned 5 branek. Klokani se tentokrát museli vyrovnat s velmi bojovným soupeřem, který minimálně v první dvacetiminutovce dokázal, že v Superlize není náhodou a držel s klokany krok. 

O první tři branky klokanů se postarali Růžek, Šebek a Cabejšek a do kabin se šlo za stavu 3:2 pro domácí Bohemians.

Diváci předvedlo vytvořili parádní atmosféru i v hledišti a hráči se jim i v dalších částech snažili předvést to nejlepší ze svého umění. Pomalu ovšem začali přebírat otěže zápasu klokani, když se trefil Cabejšek s Krebnerem a po 40. minutách to bylo už 5:2.

V poslední části pak naše vedení naskákalo až na konečných 8:4 a mohlo se jít slavit. Klokani vstoupili do sezóny vítězstvím a v derby proti Black Angels předvedli poctivý výkon dopředu i dozadu.

SESTŘIH BRANEK:

Komentuje trenér FbŠ Bohemians Forman Martin: Otvírák sezóny pod širým nebem je za námi a bereme 3 body, což je to podstatné. Zápasu jsme, až na určité sekvence dominovali a tempo jsme měli pod kontrolou. Přišlo hodně lidí z obou táborů, bylo to fajn a teď už zpátky do naší normální home arény, kde už za týden přivítáme Chodov. Děkujeme pořadatelům, Reyovi a Lookymu za suprovou akci a samozřejmě soupeři za utkání. Vidíme se u dalších ligových klání.

Komentuje trenér BLACK ANGELS Petr Pajer: Chápu, že nezvyklý vstup do sezóny a navíc proti velmi kvalitnímu soupeři zapříčinil, že se nám moc nepovedl začátek zápasu. Nicméně druhá třetina už vůbec nebyla špatná a je jen škoda, že jsme nedokázali využít svoje šance. Bohužel pak přišlo zbytečné vyloučení a po něm dva smrtící góly. Do třetí třetiny jsme šli odhodlaně, ale gól jsme nedali první a pak už to bylo těžké. Díky soupeři a naprosto skvělým divákům.

FbŠ Bohemians - BLACK ANGELS 8:4
branky: 
6. Adam Růžek, 14. Patrik Šebek, 19. Daniel Cabejšek, 39. Daniel Cabejšek, 40. Matyáš Krebner, 49. Jakub Šárka, 51. Matyáš Krebner, 55. Marek Ďopan - 8. Jakub Boček, 20. Vojtěch Novotný, 55. Jakub Boček, 60. Jakub Hromada; rozhodčí: Lukáš Čížek - Lukáš Laštovička; vyloučení: 3:5; využití: 2:0; diváků: 1069; zásahy brankářů: Michal Kotouček ? - Daniel Körber ?; po třetinách: 3:2, 2:0, 3:2;


Související utkání

Utkání - Muži A
15.9.2019, Tenisový dvorec Štvanice
Bohemians
8:4
3:2, 2:0, 3:2
Angels

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians