Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokanky zvládly vstup do sezóny. V derby porazily Panthers

Jeden z vrcholů letošního Cevro Institut Open Air sliboval pořádnou bitvu. A taky jsme se dočkali. Přes 700 diváků sledovalo bitvu týmů, které přes léto prošly velkou obměnou.

A byly to hostující hráčky, které vstoupily do utkání lépe. Lochmannová využila zaváhání v rozehrávce domácích a otevřela tak gólový účet. Ve 12. minutě se pak na rozpálené Štvanici dýchalo klokankám ještě hůř. Staňková totiž zvýšila už na 0:2.

Důležitý gól domácích přišel z hole Elišky Císařové, která vybojovala míč na vlastní polovině a po dlouhém sprintu zvedla ze sedaček fanoušky zelenobílého týmu.

Panterky ale opět utekly na rozdíl dvou branek. Jedinou branku v prostřední části si připsala Pitterlingová a bylo to 1:3.

Závěr utkání ovšem patřil klokankám. Poláková, Toulová a Bočanová otočily skóre na 4:3 a zdálo se, že je hotovo. Z dalšího střídání ovšem Panterky srovnaly na 4:4 a zápas směřoval do prodloužení. Poslední útok klokanek ovšem přinesl velkou radost domácím, když se útočnice Adéla Bočanová otočila kolem obránkyně a vystřelila 3 body pro Bohemku.

SESTŘIH BRANEK:

Trenér týmu Panthers Praha Lukáš Jenšík komentoval: Dnešní zápas v netradičním prostředí a kulisách byl po celou dobu vyrovnaný , ale nepochopitelně jsme prohrávali osobní souboje na brankovišti. Těšíme se na odvetu.

Komentář trenéra domácích Tomáše Grigara: Před skvělou atmosférou jsme si troufám říci došli pro zasloužené 3 body. Nepovedl se nám vstup do utkání, ale poté jen díky mraky neproměněným šancím jsme nerozhodli dříve. Celý víkend na lavičce byl pro nás skvělým zážitkem a jen tak dále. Díky holkám za nasazení a divákům za podporu.

FbŠ Bohemians - Panthers Praha 5:4
branky: 
15. Eliška Císařová, 44. Hana Poláková, 54. Aneta Toulová, 56. Adéla Bočanová, 60. Adéla Bočanová - 6. Kristýna Lochmannová, 12. Nikola Staňková, 23. Tereza Pitterlingová, 57. Kristýna Lochmannová; rozhodčí: Tomáš Kostinek - Martin Reichelt; vyloučení: 0:2; využití: 1:0; diváků: 734; zásahy brankářů: Daniela Kreisingerová ? - Kristýna Horňáková ?; po třetinách: 1:2, 0:1, 4:1;


Související utkání

Utkání - Ženy A
15.9.2019, Tenisový dvorec Štvanice
Bohemians
5:4
1:2, 0:1, 4:1
Panthers

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians