Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
VÝHODY PRO ČLENY KLUBU

Pojďme se podívat, co si pro nás nachystali partneři klubu.

AUTO JAROV
www.autojarov.cz
Sleva až 16% na nové vozy od Auto Jarov. Zvažujete koupi nového vozu nebo servis stávajícícho? Pak se koukněte na BENEFITNÍ PROGRAM, kde naleznete bližší informace k této štědré nabídce. 

EXE SPORT
www.exesport.net
Sleva 35-50% na florbalové a sportovní vybavení od společnosti Exesport. Jak na to? Celkově máme možnost udělat 3 velké objednávky s 50% slevou (z původní ceny) za sezónu (termíny: 1.10., 1.12. a 1.3.). Vámi vybrané zboží posílejte e-mailem na sekretariát klubu. Případně můžete zajít na prodejnu našeho partnera a se slevou 35% zboží rovnou zakoupit. Adresa kamenné prodejny: Novovysočanská 546/28, Praha 9

YONEX
www.yonex.cz
Sleva 25% na obuv značky Yonex. Kde si je můžu zakoupit? Boty máme vystavené v našem fanshopu ve sportovní hale Děkanka, kde vám je také rádi objednáme.

BOHEMIA FYZIO

www.bohemiafyzio.cz
Diagnostická prohlídka zdarma u fyzioterapeutů z Bohemia Fyzio. Kdy mě čeká? V druhé polovině září vypíšeme volné termíny.

Sezónní permanentka na domácí zápasy elitních týmů. Kdo mi dá mou permanentku? Na začátku sezóny je budou rozdávat trenéři, zároveň jsou k vyzvednutí i na sekretariátu klubu.

Volné vstupenky pro rodinné příslušníky. Můžou jít zdarma na Superligu i naši? Jasně. V týdnu před utkáním vždy rozdáváme volné vstupenky.

Dále jsme pro vás nachystali sourozenecké slevy na příspěvky a slevy na soustředění. Více informací vás sdělíme na rodičovských schůzkách.

Pokud máte doplňující dotazy k uvedeným slevám a akčním nabídkám, neváhejte nás kontaktovat na e-mailu: sekretar@fbsbohemians.cz.

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany