Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Open Air - ohlédnutí za předchozími ročníky

Open Air 2019 se nezadržitelně blíží, pojďme se společně podívat na to, jak vypadaly zápasy pod širým nebem v předešlých sezónách a naladit se tak na 4. ročník tohoto výjimečného zápasu.

2018

Třetí ročník přináší nového soupeře. Klokani tentokrát vyzývají Tatran Střešovice. Nejúspěšnější celek české florbalové historie. Na Štvanici během víkendu dorazí skoro 3000 diváků, kteří sledují vzájemné měření obou velkoklubů mezi všemi věkovými kategoriemi.

Extraliga žen: FbŠ Bohemians vs. Tatran Střešovice 8:4

Tipsport Superliga: FbŠ Bohemians vs. Tatran Střešovice 4:7

2017

Druhý ročník pořadatelům přeje. Počasí vychází a odehrávají se dvě velké bitvy v ženách i mužích bohužel kraluje Florbal Chodov, nově je k turnaji připojen i turnaj dětí – Open Air Kids a parádní akci během víkendu navštíví přes 2600 diváků

Extraliga žen: FbŠ Bohemians vs. Florbal Chodov 3:6

Tipsport Superliga: FbŠ Bohemians vs. Florbal Chodov 2:4

2016

První ročník na sebe strhává obrovskou mediální pozornost, kterou nikdo z pořadatelů nečekal. Několikaměsíční úsilí však vyjde jen napůl. Ženy nabídnou strhující podívanou a v historicky prvním utkání pod širým nebem poráží Chodov 7:6 v prodloužení. U mužů se však stihne odehrát necelých 40 minu, když déšť zahání aktéry do šaten a nakonec se utkání musí odehrát celé znovu. Tentokrát již pod střechou.

Extraliga žen: FbŠ Bohemians vs. Florbal Chodov 7:6p

Tipsport Superliga: FbŠ Bohemians vs. Florbal Chodov (nedohráno)

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians