Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Extraligový tým žen se chystá na sportovně charitativní akci TERIBEAR

Pátý ročník unikátní charitativní akce TERIBEAR opět v Praze! Od 5. do 15 září se v Praze uskuteční již pátý ročník unikátní charitativní akce TERIBEAR. Akce zřízena za účelem pomoci znevýhodněným dětem proběhne opět na pražském Vítkově, kde budete mít nonstop deset dní pro dobrý skutek. 

Co pro to udělat? Stačí obout tenisky, zakoupit čip a vyrazit na okruh na Vítkov. Můžete běžet, jít či se procházet. Nezáleží, jestli máš natrénováno ani jak rychle běžíš. Stačí mít chuť.  A jak přispěješ? Za každý uběhnutý/ ušlý kilometr poputuje 30 Kč na zvolený příběh.

Na akci bude mít svůj tým i Bohemka. Extraligový tým žen se rozhodl pomoct týraným dětem a na svůj běh vyráží ve čtvrtek 5. září v 18:30. Přidej se k nim a udělej něco pro dobrou věc. Vítáni jsou všichni hráči, hráčky, rodiče, prarodiče, tetičky, strejdové či kamarádi. Zkrátka všichni. Věk není omezen.

Kolik to stojí?
200 Kč pro dospělou osobu a pro děti do 12 let 100 Kč.

Jak se přihlásit? Přihlásit se můžeš online přes webové stránky, kde vyplníš formulář a najdeš vše podrobně vysvětlené.

Chceš běžet za Bohemku? Bohemka bude mít na letošním ročníku svůj tým, takže nezapomeň při registraci ve druhém kroku vyplnit REGISTRAČNÍ KÓD: DGC37K

Kdy a kde dostanu čip? Čip bude k vyzvednutí od 5. září na vrchu Vítkov.

Kolikrát můžu s čipem běžet? Po zakoupení čipu můžeš běžet/jít kolikrát chceš po dobu celého trvání akce.

Kde najdu veškeré informace k akci? Informace nalezneš na webových stránkách.

Pokud máš nějaké dotazy neváhej nás kontaktovat buď na tel. +420 777 866 674 nebo emailu: nikola.sochorova@fbsbohemians.cz.

Nezapomeň fotit, natáčet a sdílet fotky a videa. Pochlub se a označ nás na fotce nebo pošli fotky přímo nám na: nikola.sochorova@fbsbohemians.cz. My je rádi ukážeme světu!

Takže 5. září v 18:15 se vidíme na startu! Bohemka!

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians