Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
MUŽSKÝ A-TÝM VYRÁŽÍ SMĚR FALUN

Do startu superligy zbývá pár týdnů, ještě před ním ale mužský „A“ tým vyráží do švédského Falunu. V rámci zahraniční přípravy tak klokani navážou na loňskou účast v Lotyšsku.

Klokany tak čeká další mezinárodní turnaj v letní přípravě, tentokrát po vydařeném vystoupení na CZECH OPEN, kde se probojovali až do semifinále.

Muži směr Falun vyráží již zítra brzy ráno, čeká je však ještě zastávka ve městě Höllviken, kde sehrají ve středu od 20:00 přátelské utkání proti týmu Höllviken Innebandy. „Při dlouhé cestě do Falunu se perfektně nabízela možnost zastavit na skok hned za mostem, a to sice v Höllvikenu, kde momentálně působí náš odchovanec Martin Kisugite a rozhýbat se v přátelském utkání. Potom zde přespíme, ráno se osvěžíme v moři a pokračujeme dál.“ vysvětluje zastávku Martin Forman.

Turnaj zahájí v pátek zápasem proti týmu ze Švýcarska Zug United. Půjde tak o reprízu zápasu z domácího turnaje Czech Open, kde se tyto dva týmy střetly ve skupině a z vítězství 5:1 se radovali hráči v zelenobílých dresech. Zápas startuje ve 13:00. Soupeřem Klokanů pro druhé utkání bude v sobotu od 10:00 švédský tým Storvreta IBK. Bude to tak první střetnutí těchto dvou týmů. Třetí utkání o umístění sehrají v neděli.

Přípravný turnaj vnímáme jako velkou výzvu. Ihned po srovnání se špičkou na CO se pokusíme předvést kvalitní výkony přímo na horké půdě Falunu. Čeká nás loňský mistr z Uppsaly, a to sice legendární Storvreta, což si troufám říct je pro zelenobílý manšaft, ačkoliv na přípravném turnaji, velký moment. Ale ještě předtím nás opět vyzve švýcarský Zug United. Do Švédska si jedeme vyzkoušet naše nové herní prvky, stmelit tým a samozřejmě nasbírat cenné zkušenosti! Od turnaje si slibuji kvalitní, 3x20 plnohodnotná utkání, spoustu času okolo na taktické porady a práci s týmem a samozřejmě i načerpání určité pohody do týmu v prostředí jedinečného Lugnet Sport Centra. Jdeme na to!“  těší se na výjezd asistent trenéra Martin Forman.

O průběhu turnaje Vás budeme průběžně informovat na webových stránkách, Facebooku a Instagramu.

Program:

Pátek 23.8. ve 13:00 - FbŠ Bohemians vs. Zug United - online ZDE

Sobota 24.8. v 10:00 - Storvreta IBK vs. FbŠ Bohemians - online ZDE 

Neděle 25.8. - zápas o umístění

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany