Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
CZECH OPEN, DEN PRVNÍ: Muži po dvou zápasech bez ztráty bodu!

Dnes odstartoval 28. ročník mezinárodního turnaje CZECH OPEN. Již od rána zavládla v Praze florbalová atmosféra a florbaloví fanoušci se dali do pohybu. Včetně fanoušků hráčů a hráček v zelenobílých dresech.

Jak se dařilo našim Klokanům a Klokankám?

Muži – ELITE M D (2 výhry)

Lepší vstup do turnaje si muži nemohli přát. Své působení v turnaji odstartovali v hale na Vinohradech výhrou nad lotyšským celkem Lekrings a připsali si první výhru. Druhou přidali v odpoledním zápase, když zaskočili švýcarského favorita Unihockey Tigers Langnau, kterého zasypali gólovou náloží. Konečné skóre 9:4 jim tak zajistilo druhé vítězství a průběžné první místo v tabulce ELITE M D.

Ženy – ELITE W D (1 výhra, 1 prohra)

Na úvod letošního CZECH OPEN čekal ženský tým v hale Jižní Město nelehký úkol. Pokusit se zaskočit obhájce loňského titulu Falun. Ačkoliv si kapitánka Hana Poláková v zápase připsala 1+2, nestačilo to na vítězství a Klokanky do turnaje vstoupily prohrou 3:7. Chuť si ale spravily v odpoledním zápase proti pražskému týmu Tatran Střešovice, který zdolaly 4:3.

Juniorky – OPEN W

Premiéra našich Klokanech na CZECH OPEN přinesla první den dvě porážky. Svůj premiérový zápas rozehrály tři hodiny po poledni v hale Hamr, kde čelily norskému týmu Pan Giants. Po sympatickém výkonu skončil zápas v jejich neprospěch 2:3. O pár hodin později na ně čekal český souboj proti Bulldogs Brno, ve kterém neuspěly poměrem 1:5.

Přijďte Bohemku podpořit i zítra!

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians