Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
FLORBALOVÁ ROKYTNICE 2019: DEN DVANÁCTÝ!

Středeční ráno v Rokytnici zahajují rozcvičkou z hotelu Krakonoš pouze juniorky a dorostenky, Tentokrát pod vedením trenérek Tezy a Hanky Polákové. Po snídani míří do haly, kde rozehrávají turnaj košovým systémem. Odpoledne se věnují pohybu hráčů bez míčku a rozvoji hráčské role číslo 2.  Zároveň si pro ně kondiční trenér Christian připravuje cvičení zvané tabata neboli intervalový trénink pro zvýšení kondice a síly. Herní trénink a kompenzace uzavírá jejich dnešní program.

Mladší žákyně, starší žákyně a kluci zahajují svůj program dopoledním střeleckým tréninkem. Odpoledne se zaměřují spíše na herní trénink a praktikují hru na menším hřišti. Před večeří se ještě přesouvají na kondici s Christianem, kde se zaměřují na plyometrii a rychlost. Celý den uzavírají hrou 5 na 5.

Nejmenší Klokani startují středeční ráno rozcvičkou, na kterou navazují tréninkem v hale zaměřeným na herní činnosti jednotlivce. Jako další je čekají venku pohybové hry, ve kterých rozvíjí rychlost, obratnost a koordinaci. Hru na malém prostoru praktikují v odpolední hodinách a večerní program vyplňují rozvojem kondice s kondičním trenérem Christianem, který si pro ně připravuje večerní tabatu.

Večer do hotelu Krakonoš přijíždí ženský extraligový tým, který své soustředění zahajuje meetingem a teambuildingovou hrou.

Video z dnešního dne:

Fotografie z dvanáctého dne naleznete ZDE.

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany