Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
FLORBALOVÁ ROKYTNICE 2019: DEN ŠESTÝ

Šestý den všichni Klokani znovu zahajují rozcvičkou. A hned dopoledne se pouští plně do svých tréninků.

Dorostenci s juniory tráví dopoledne venku na sportovním hřišti a pracují na své fyzičce a síle. Strávený čas si zpříjemňují fotbalem. Po obědě rozehrávají trenérský zápas a pilují souhru v hale, kam se přesouvají ještě večer.



Mladší žáci zahajují svůj den tréninkem v hale a poté se přesouvají před halu na kondiční trénink s Christianem, který si pro ně připravuje několik stanovišť. Zaměřují se na starty, výpady, běhy mezi kužely, švihadlo a běhy do kopce s padákem. Podobný program absolvují i starší žáci.

Spolu s nimi po florbalovém tréninku tráví dopoledne venku i naše elévové, kteří soutěží ve skupinkách a učí se spolupracovat.

V 17 hodin se za halou rozpaluje oheň a první Klokani přichází k ohni. Na každého čeká špekáček, který si opéká na ohni. Postupně se u ohně střídají všechny skupiny a svůj čas strávený u ohně jim zpříjemňují teambuildingové aktivity a karaoke večer. Po ohni se ještě někteří vydávají na florbalový trénink a uzavírají tak další den soustředění v Rokytnici. 

Ještě ale jedno překvapení čeká na naše nejmenší. Krátce po večerce trenéři budí a tahají Klokáňata z postelí. Oblékají se a venku dostávají pokyny, že je čeká bojovka neboli stezka odvahy.Tu nakonec zvládají všichni a na konci bojovky jsou pasováni na Bohemáky, a to extraligovým hráčem Danielem Cabejškem. Ani o odměnu nepřichází a dostávají malou pozornost!

Video z dnešního dne:

Fotky z dnešního dne naleznete ZDE.

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany