Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
FLORBALOVÁ ROKYTNICE 2019: DEN TŘETÍ!

Píše se pondělí 22.července a Klokani se v Rokytnici na Jizerou probouzí do slunečného rána. Nazouvají tenisky a vyráží spolu s Christianem na další ranní výběh. Kondiční trenér tentokrát volí mírnější terén, přesto někteří Klokani lapají po dechu. Nakonec ale všichni úspěšně dobíhají do cíle a po hromadném pokřiku spěchají hladoví na snídani.



Po snídani vyráží jednotlivé skupiny na své tréninky.

Jako první směr hala směřuje nejmladší skupina, která se hned potom přesouvá ven na kondici. To se opakuje i v odpoledních hodinách a po večeři v malé tělocvičně plní úkoly pod dohledem kondičního trenéra. Fyzičku a starty na hřišti Pěvín pilují mladší žáci, které odpoledne střídá starší skupina. Trénink v hale je čeká až v odpoledních a večerních hodinách.


Nejstarší skupina zahajuje svůj den také mírnější rozcvičkou a během dne stíhá dva florbalové tréninky, venkovní pohybové hry, individuální pohovory s trenéry a teambuildingové aktivity. Nezapomínají ani na svého spoluhráče Martina Šebka, který slaví sedmnácté narozeniny. I my mu přejeme VŠECHNO NEJLEPŠÍ.

Video z dnešního dne:

Nezapomeňte průběžně sledovat náš Youtube, Facebook, Instagram.

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany