Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Florbalová Rokytnice 2019: Den první!

Je osm hodin ráno a na Děkance je k vidění tradiční jev. Stádo Klokanů se formuje do zástupu, aby následně provedlo check-in k odjezdu na jeden z vrcholů florbalového léta. Příští zastávka: Florbalová Rokytnice 2019.

Ta hlásí rekordní účast vůbec. Na zelené soustředění míří přes 130 hráčů FbŠ Bohemians. A ti se hned první den těší z povedených dárků od našich partnerů. Speciálně pak těch od společnosti Auto Jarov, která Klokanům zpříjemní pobyt v Rokytnici slunečními brýlemi a ručníkem, vyrobeným pro naše hráče přímo na míru. Nechybí samozřejmě ani limitovaná edice triček pro tento ročník.

Máme zabaleno, naloženo a jedeme! Po cestě řešíme nejdůležitější zážitky z prázdnin, rozdělení pokojů a jde se na věc. Autobusy přijíždějí do cíle a nás čeká vybalování. Chvilku po poledni následuje oběd, polední klid a trenéři už ukazují směr sportovní hala.

Abychom se tu navíc cítili opravdu doma, zdobíme halu do našich barev. A je to!

První tréninky mají spíše lehčí zatížení. Přeci jen jsme nějakou dobu netrénovali, takže se spíš seznamujeme s florbalkou. Tréninků nás totiž čeká ještě hodně.

Rokytnice patří v příštích 14 dnech nám a budeme o sobě dávat vědět!

Každý den pro Vás chceme připravit souhrnné video z celého dne, které naleznete na Facebooku i YouTube kanálu. To dnešní je zde:

Dále můžete očekávat na Facebooku denní přísun fotek.

No a nesmíme zapomenout ani na Instagram stories, který Florbalovou Rokytnicí žije celý den.

Pokud naopak chcete potěšit vaše ratolesti Vy a dát o sobě vědět, můžete posílat pohledy na adresu:

Hotel Krakonoš
Dolní náměstí 309
512 44 Rokytnice nad Jizerou – Krkonoše

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany