Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
BOHEMKA NEJÚSPĚŠNĚJŠÍM ČESKÝM TÝMEM PRAGUE GAMES 2019!

Letošního ročníku mezinárodního turnaje PRAGUE GAMES se zúčastnilo hned 5 našich mládežnických týmů. Podívejte se, jak se jim dařilo.

B13 – 1. místo v pavouku B

V kategorii B13 nevstoupili Klokani do turnaje příliš šťastně, když ve skupině ve dvou ze tří zápasů utrpěli prohru. Zvítězit dokázali pouze nad týmem Florbal Klatovy, což pro ně znamenalo 3. místo ve skupině.

Postup do pavouka B, ale již vzali pevně do rukou a svým zodpovědným výkonem se po finálové výhře nad Snipers Bratislava mohli radovat z prvního místa.

FINÁLOVÁ RADOST

B15 – 2. místo

Představení tohoto týmu byla od začátku jízda. Ve skupině si poradil se všemi svými soupeři a z prvního místa postupoval do play-off. I tam pokračovalo přesvědčivé vystoupení. Přemožitele tento tým našel až ve finále, kde nestačil na Floorball Bern, kterému podlehl 3:5.

HIGHLIGHTS FINÁLOVÉHO ZÁPASU

Rozhovor s Vojtěchem Bílkem


B18 – 1. místo

Suverénní výkon od začátku až do konce, ten předvedli Klokani v kategorii B18, který vyšperkovali zlatou medailí po finálovém vítězství 3:1 proti Black Angels.

HIGHLIGHTS FINÁLOVÉHO ZÁPASU

Individuální ocenění v kategorii B18 získali Jakub Zavřel a Matěj Pěnička. Poslechněte si rozhovor s Matějem Pěničkou.

G16 – 1. místo

I v kategorii G16 jsme se mohli radovat ze zlaté medaile, kde Klokanky potvrdily svou formu. Po postupu ze skupiny, kde utrpěly jednu porážku, již dominovaly nad svými soupeři. Vyrovnanou a dramatickou bitvu sehrály až ve finále proti Florbalu Chodov, který nakonec přehrály těsným skórem 2:1.


HIGHLIGHTS FINÁLOVÉHO ZÁPASU

Rozhovor s Karolínou Mezerovou

G18 

Poslední kategorií, kde měli zelenobílý zastoupení, byla G18. Vstup do turnaje se děvčatům povedl a díky třem výhrám si zajistily postup z prvního místa. Jejich cesta v play-off bohužel skončila již v osmifinále, ve kterém podlehly Smalandslaget.

Všem zúčastněným hráčům a hráčkám gratulujeme a děkujeme trenérům, rodičům a všem ostatním za obrovskou podporu!

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians