Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
DOROSTENKY SKONČILY V PLAY-OFF NA ČTVRTÉM MÍSTĚ

O víkendu se v České Třebové odehrálo play-off dorostenek, kam se probojovaly i naše Klokanky. V sobotu je čekaly dva čtvrtfinálové zápasy proti týmu FBC TJ Jablonné nad Orlicí a v obou zápasech předvedly kvalitní výkon, který jim po výhrách 8:1 a 8:3 zajistil postup do nedělního semifinále.

Kousek štěstí! To chybělo dorostenkám v semifinálovém zápase. Do nedělního souboje o postup do finále nastoupily krátce po poledni a v cestě do finále jim stál pražský rival Tatran Střešovice. Utkání lépe rozehrály hráčky Tatranu, které svůj tým dostaly do dvoubrankového vedení. Klokanky ale nic nevzdávaly a třemi brankami otočily stav utkání ve svůj prospěch, a to především zásluhou Anety Faltové, která přispěla dvěma góly. Soupeř nezůstal dlouho pozadu a rozhodnout muselo prodloužení, kde bohužel za kratší konec tahaly hráčky v zelenobílých dresech.

Zklamání z prohry musely hodit dorostenky za hlavu a bylo potřeba, aby se začaly soustředit na zápas o třetí místo. V tom na ně čekal ne příliš oblíbený tým 1. SC TEMPISH VÍTKOVICE, což se i v průběhu zápasu potvrdilo. Vstup do zápasu se dorostenkám vůbec nevyvedl a bylo jasné, že na svého soupeře nestačí.

Dorostenky se tak umístily na 4. místě, a přestože na medailové pozice nedosáhly, tak předvedly, jak jsou silným týmem s obrovskou bojovností!

Obrovské díky patří nejen jim, ale i rodičům a fanouškům, které je po celou dobu sezóny a play-off podporovaly a byly součástí týmu!

Vyjádření trenéra Tomáše Grigara: „Děkuji všem holkám za celou sezónu, myslím, že se nám povedlo vytvořit silný TÝM, který má velkou budoucnost. Díky také rodičům za podporu, bez nich by to nešlo. Příští sezóna bude opět skvělá!“

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians