Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
DOROSTENKY ČEKÁ ČTVRTFINÁLE PLAY-OFF

Dorostenky čeká vrchol sezóny! V sobotu se vydávají do České Třebové a budou bojovat o postup do semifinále play-off. Ve čtvrtfinále se utkají s týmem FBC TJ Jablonné nad Orlicí, s kterým sehrají dva zápasy.

„Na víkend v České Třebové se velmi těším. Máme skvělý tým se skvělým kolektivem, který bude bojovat o co nejlepší umístění. Jako tým odehrajeme několik zápasu s nejlepšími týmy v republice, které nám doufám přinesou, co nejvíce.“  těší se útočnice Sofie Skalíková.

První čtvrtfinálový zápas odstartuje v dopoledních hodinách, a ještě v ten den krátce před čtvrtou odehrají druhý zápas. O tom, kdo postoupí do semifinálové části bude rozhodovat součet vstřelených branek v obou zápasech. Tým s lepším skórem se tak ještě ten víkend utká v boji o titul. Prohraný tým čekají zápasy o umístění.

„O víkendu nás čekají čtyři náročné zápasy, které doufáme, že nás posunou dopředu. Ve čtvrtfinále si jako tým věříme, že soupeře porazíme, ale musíme odehrát kvalitní zápasy a nic nepodcenit. Náš tým je silný a když budeme hrát jako celek, tak věřím, že máme šanci na medaili.“ věří svému týmu nejproduktivnější hráčka Emilie Skalíková.

Sobota 4. května (SH Skalka Česká Třebová)

1. UTKÁNÍ ČTVRTFINÁLE – 10:00 FBC TJ Jablonné nad Orlicí vs. FbŠ Bohemians

2. UTKÁNÍ ČTVRTFINÁLE – 15:40 FbŠ Bohemians vs. FBC TJ Jablonné nad Orlicí

    Dále čtěte

    Hnízdo pro klokany