Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
JUNIOŘI NEOBHÁJILI LOŇSKÝ TITUL A JSOU VÍCEMISTREM KB LIGY JUNIORŮ!

Byla to obrovská bitva, kterou bohužel nedokázali junioři ubojovat! Jako první skóre v utkání otevřel Matěj Pěnička, který po přihrávce Pepy Juhy prostřelil domácího gólmana. Domácí ale nenechali na sebe dlouho čekat a během 20 vteřin dvěma góly otočili stav utkání na svou stranu. Zelenobílí dokázali ještě během první třetiny své soupeře dorovnat, bohužel i tentokrát Tatran ihned reagoval.  Do šaten se šlo tak za stavu 3:2 pro domácí.

Zatímco první třetina nabídla hojný počet gólů, druhá třetina nepřinesla žádnou branku. I přesto, že domácí byli třikrát vyloučeni a nabídli Klokanům tři přesilovky. Ti však ani jednu nedokázali využít.

Poslední část přinesla už branek víc, ale byli to pořád hráči z Bohemky, kdo musel dotahovat. Tři minuty do konce a tým Bohemians si bere Timeout. Následovala hra v šesti, během které rozhodčí pískají trestný nájezd. Obrovská šance pro Klokany stáhnout náskok. Jakub Buršík si ale počínal neúspěšně. Hosté sice ještě dokázali vytvořit obrovský tlak, bohužel však bez úspěchu. Bylo rozhodnuto. Letošním mistrem se stává tým Tatranu.

Zelenobílí tak neobhájili titul z loňského roku a letos končí jako vícemistr KB ligy juniorů se stříbrnými medailemi. Klukům, celému realizačnímu týmu a fanouškům patří i tak obrovské poděkování za celou jejich sezónu a píli.

Komentář Michala Jedličky: „Děkujeme soupeři za výborný zápas a za výbornou sérii a samozřejmě gratulace k prvnímu místu. Chtěli bychom poděkovat výborným divákům, jak v tomto zápase, tak v celé sérii. Zvlášť pak rodičům, kteří nás celou sezonu nepřetržitě podporovali a fandili. Nakonec bychom chtěli poděkovat klukům za celou sezonu, byli skvělí. Přesto, že dneska bude trochu smutek, dosáhli skvělého výsledku a herně se zase posunuli o obrovský kus dál. Kluci díky!“

PSN Tatran Střešovice - FbŠ Bohemians DDM Praha 7 5:4
branky: 
15. Filip Langer, 16. Jonáš Kreysa, 18. Filip Langer, 46. Dalibor Švéda, 57. Jonáš Kreysa - 8. Matěj Pěnička, 18. Lukáš Netrefa, 41. Filip Forman, 53. Patrik Šebek; rozhodčí: Jakub Vlček - Lukáš Žofka; vyloučení: 4:0; využití: 0:0; diváků: 387; zásahy brankářů: Lukáš Kříž 23 - Jakub Zavřel 13; po třetinách: 3:2, 0:0, 2:2;


Související utkání

Utkání - Junioři A
18.4.2019, STODOLA Aréna Střešovice
Tatran
5:4
3:2, 0:0, 2:2
Bohemians

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians