Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
JUNIOŘI BUDOU ČELIT MEČBOLU

V úterý večer se finálová série KB ligy juniorů mezi Bohemkou a Tatranem přesunula na domácí pole zelenobílých do sportovní haly Děkanka. Stav série před třetím finálovým zápasem byl 1:1, a tak ve vzduchu vysel boj o to, který tým půjde do čtvrtečního zápasu s mečbolem.

Začátek utkání byl od obou týmů opatrnější a první gól zápasu vstřelil Lukáš Netrefa, až ve třinácté minutě. Klokani se tak dostali do vedení. To bylo, ale naposled v zápase, kdy vedli! Tatran na sebe nenechal dlouho čekat a dvěma rychlými góly prostřelil domácího brankáře a do šatny šel s vedením 2:1.

Ani druhá třetina se domácím příliš nevyvedla a týmem, kdo diktoval tempo hry, byl hostující Tatran, který do poslední třetiny navýšil své vedení na 5:3.

Ve třetí třetině byla k vidění hned dvě trestná střílení, ale ani jedno z nich nebylo úspěšné. Na začátku první třetiny šanci na snížení vedení svých soupeřů měl útočník Pepa Juha, a to po dopískání faulu na Patrika Šebka. Jeho počínání v trestném střílení ale nebylo zakončeno úspěšným koncem. Ani na druhé straně nebyl nájezd Filipem Langerem proměněn. V 57. minutě naději na úspěch v utkání oživil Tomáš Pour, který s asistencí Filipa Formana snížil skóre zápasu na rozdíl jedné branky. Bohužel hra bez brankáře v závěru zápasu se domácím vůbec nevydařila a po inkasování dvou gólů do prázdné brány bylo rozhodnuto. Konečný stav utkání skončil 4:7 v neprospěch zelenobílých a v sérii se do vedení dostávají hráči z Tatranu.

Další zápas čeká juniory již tento čtvrtek od 20:30, tentokrát v Aréně Stodola Střešovice, kde budou bojovat o prodloužení série a pátý finálový zápas. Vaše podpora bude víc než jindy důležitá. Tak dorazte zafandit na Tatran!

Program zápasů

4. finále: 18.4. ČTVRTEK 20:30 – STODOLA ARÉNA STŘEŠOVICE

Případné 5. finále: 22.4. PONDĚLÍ 17:00 – SH DĚKANKA

Související utkání

Utkání - Junioři A
16.4.2019, SH Děkanka
Bohemians
4:7
1:2, 2:3, 1:2
Tatran

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany