Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
HLEDÁME KLOKANY A KLOKANKY DO NAŠICH TÝMŮ

Radost, zábava a zdraví! To je naše hlavní motto, na které nedáme dopustit. Je pro nás důležité, aby si děti užily co nejvíce zábavy a měly z florbalu a pohybu v první řadě radost. Dbáme na to, aby naši licencovaní trenéři vytvářeli pestrý a všestranný program, který bude děti bavit a současně rozvíjet! Dostatečnou pozornost věnujeme i zdraví hráčů a hráček, o které se starají naši kluboví fyzioterapeuti.

Přihlaste své děti na florbal a nechte je volný čas trávit užitečně. Nejen, že se u nás naučí sportovat, ale poznají i spoustu nových kamarádů.

A kdo jsme my? Jsme FbŠ Bohemians – florbalový klub s dlouholetou tradicí, který organizuje celkem 40 týmů různých věkových kategorií od nejmenších až po elitní týmy a v současné době patříme mezi nejúspěšnější mládežnické kluby. Účastníme se spousty soutěží a pořádáme doprovodné akce, příměstské kempy a soustředění, abychom vytvořili atraktivní sportovní program po celý rok.

V současné době hledáme holky i kluky do těchto kategorií:

KLUCI I HOLKYročník 2014 a mladšíVšeobecná sportovní přípravkaPraha 4 - SH Děkanka
KLUCIročník 2011 a mladšíPřípravka
Praha 4, Praha 10
ročník 2009 - 2010ElévovéPraha 4, Praha 10
HOLKY
ročník 2011 a mladšíPřípravkaPraha 4

ročník 2009 - 2010ElévkyPraha 4
ročník 2007 - 2008Mladší žákyněPraha 4

Všeobecná sportovní přípravka je určená pro naše nejmenší Klokáňata ve věku od 3 do 6 let, kde se děti poprvé seznamují se sportem. Pod vedením reprezentační útočnice Adély Bočanové se děti učí pracovat nejen s florbalkou, ale zároveň se velkou část tréninku věnují rozvoji pohybové soustavy, základům gymnastiky, atletiky či rozvoji koordinace. Děti se učí samostatnosti a rozvíjí běh, skákání, chytání, a především se sportem baví.

Přípravka a elévové/elévky jsou kategorie určené pro děti ve věku od 7 do 11 let. Do programu zařazujeme hry, díky kterým se děti nenásilně učí rozvoji koordinace, rychlosti a flexibilitě. Dále je učíme základnímu tréninkovému režimu včetně základních hygienických návyků a herním činnostem jednotlivce.

Na vytrvalost, zrychlení, výbušnou sílu a zdokonalení herních činností se více zaměřujeme až v kategorii mladší žákyně, která je určená pro dívky ve věku od 12 do 13 let.

Chcete si florbal vyzkoušet? Kontaktujte sekretářku klubu Adélu Bočanovou na e-mailu: nabory@fbsbohemians.cz nebo tel.: +420-774-168-745.

Rádi Vám ukážeme, jak naše tréninky probíhají! Staňte se součástí zelenobílé tradice!

Více info naleznete zde: NÁBOR CHLAPCŮ A DÍVEK, VÍTEJTE V BOHEMIANS a ČASTÉ DOTAZY.

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany