Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
VÝŽIVOVÝ SEMINÁŘ V RÁMCI PROJEKTU AKTIVNÍ RODIČE

Záleží nám na spolupráci s rodiči našich dětí, bez které víme, že není možné fungovat a posouvat se dál. V rámci projektu nabízíme plnou škálu vzdělávacích seminářů. Tentokrát se uskutečnil seminář týkající se výživy sportovců.

Výživový seminář se konal první dubnový den a byl určen především pro mladší a starší žáky a jejich rodiče. Přednáška vedená paní Barborou Burgerovou z výživového institutu přinesla obrovský zájem. Zúčastnění se dozvěděli důležité informace o výživě mladých sportovců a jejího vlivu či například jak je důležitá regenerace po sportovním výkonu.

Tímto bychom chtěli poděkovat všem zúčastněným hráčům a rodičům, kteří s námi spolupracují a pravidelně se účastní vzdělávacích seminářů. Prezentace z tohoto semináře bude již brzy uveřejněna v členské sekci, takže si budete moci připomenout, co se na semináři probíralo.

Máte nápad na zajímavou přednášku? Chtěli byste se s námi a ostatními podělit o nějaké téma? Kontaktujte nás na emailu: sekretar@fbsbohemians.cz. Rádi se s Vámi domluvíme!

Současně bychom chtěli poděkovat společnosti Mall.cz, která nám poskytla energetické doplňky NUTREND a EXTRIFIT ze své nabídky sportovního vybavení.

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians