Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
JUNIOŘI VE FINÁLE PLAY-OFF 2019

Po vyrovnané sérii a vydřené středeční výhře v pátém semifinálovém zápasu nad Chodovem, čeká juniory finále play-off 2019. „Semifinálová série s Chodovem byla nakonec vyrovnaná a doprovázela ji výborná atmosféra v obou halách. Celou sérii jsme byli lepším týmem až na nějaké výjimky. Bohužel jsme podcenili malinko třetí zápas, a tím jsme trochu nakopli Chodov, který nás ve čtvrtém zápase porazil díky dobrému začátku utkání. Ale pak se ukázala síla našeho týmu a pohlídali jsme si páté utkání.“ zhodnotil průběh série Honza Malič.

Před námi je tak opět po roce finále a cenný boj o titul! V něm svedou junioři boj o titul s pražským týmem Tatran Střešovice, který na rozdíl od svého finálového soupeře potřeboval k postupu jen tři zápasy, když v semifinále porazil tým BLACK ANGELS. Očekává se tak obrovská bitva hodná finále.

„Co se týče finálové série s Tatranem, bude to velký boj s výbornou atmosférou, na kterou se těším. Zápasy budou rozhodovat maličkosti. Pokud dodržíme trenérovy noty, myslím si, že se na konci budeme radovat my!“ konstatoval Honza Malič.

První zápas je na pořadí již tento čtvrtek a celá série odstartuje pro juniory domácím zápasem ve SH Děkanka od 20:00. Pojďte zaplnit Děkanku a utvořit nezapomenutelnou atmosféru, jako naposled!!!

PROGRAM ZÁPASŮ:

11.4. ČTVRTEK 20:00 – FbŠ Bohemians DDM Praha 7 vs. PSN Tatran Střešovice – SH Děkanka

13.4. SOBOTA 20:00 – PSN Tatran Střešovice vs. FbŠ Bohemians DDM Praha 7 - STODOLA Aréna Střešovice

16.4. ÚTERÝ 19:45 – FbŠ Bohemians DDM Praha 7 vs. PSN Tatran Střešovice – SH Děkanka

Související utkání

Utkání - Junioři A
11.4.2019, SH Děkanka
Bohemians
8:5
2:2, 2:1, 4:2
Tatran

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany