Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
POSTUP JUNIORŮ DO SEMIFINÁLE

Junioři mají za sebou úspěšné zápasy proti Ostravě. O víkendu zvládli oba čtvrtfinálové zápasy, kde v každém z nich nadělili soupeři deset branek a postoupili do semifinále play-off.

Čtvrtfinálovou sérii odstartovali v sobotním zápase na domácím poli a oba brankáři měli spoustu práce. Hra obou týmů byla velmi vyrovnaná a až od 43. minuty byl stav utkání vyrovnaný 6:6. Třetí třetina ale patřila už jen Klokanům a rozhodla o jejich vítězství. Na tom se výrazně podílel autor čtyř branek Pepa Juha.

V neděli čekal juniory výjezd do Ostravy, kde se odehrálo druhé čtvrtfinále. Jejich výkon byl koncentrovanější, což se projevilo i na výsledku a od svých soupeřů inkasovali pouhé dvě branky. Zápas odstartovali výbornou první třetinou, po které šli do šatny za stavu 5:0. Ve zbytku zápasu přidali ještě stejnou porci gólů a mohli se tak radovat z vítězství a postupu do semifinále.

Semifinálové zápasy čekají juniory již tento víkend a pro postup do finále potřebují tři vítězství. Tentokrát se proti nim postaví pražský soupeř VŠO FLORBAL CHODOV, který ve čtvrtfinále porazil Sokol Pardubice dva nula na zápasy. Klokani rozehrají sérii opět doma, kde se představí v sobotu i neděli. Venkovní zápasy je čekají o týden později, a to poslední březnový víkend. Pro více informací sledujte naše sociální sítě.

Související utkání

Utkání - Junioři A
17.3.2019, ČPP Aréna Ostrava
Ostrava
2:10
0:5, 1:2, 1:3
Bohemians

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians