Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
JUNIOŘI VYKROČILI ÚSPĚŠNĚ ZA OBHAJOBOU

O víkendu rozehráli junioři letošní play-off. Obhájci loňského titulu si do osmifinále zvolili tým FBC Plzeň. Tu porazili v obou víkendových utkáních, takže se z postupu do čtvrtfinále mohli radovat již po dvou zápasech. V sobotním zápase zvítězili 12:4 a v neděli přehráli Plzeň 9:5.

„Plzeň hrála velmi obranný styl hry, naštěstí se nám povedlo ve druhých třetinách jejich obranu prolomit a začali jsme dávat góly. Víme, že naše výkony nebyly stoprocentní, ale věřím, že se poučíme a v příštích zápasech se budeme zlepšovat.“ okomentoval útočník Matěj Pěnička, který si za víkendové zápasy připsal osm gólů.

Před Klokany je tak čtvrtfinále, kde se utkají proti Ostravě. Tým, který v základní části skupiny A skončil na 8. místě, porazil v osmifinále Panthers Otrokovice. „Od Ostravy očekáváme dobrou obranu a tvrdou hru, ale věřím, že pokud budeme hrát naši hru a dodržovat pokyny trenérů, bude se nám dařit.“ dodává Matěj Pěnička.

Zápasy jsou na programu již tento víkend, kdy stejně jako minulý víkend rozehrají sérii Klokani doma a v neděli se přesouvají do Ostravy. Časy utkání budou v průběhu týdne upřesněny. Pro aktuální informace sledujte FB.

Související utkání

Utkání - Junioři A
9.3.2019, SH Děkanka
Bohemians
12:4
2:1, 7:2, 3:1
Plzeň
Utkání - Junioři A
10.3.2019, MSH Plzeň III (Lokomotiva III)
Plzeň
5:9
2:1, 3:6, 0:2
Bohemians
Utkání - Junioři A
16.3.2019, SH Děkanka
Bohemians
10:6
4:2, 1:4, 5:0
Ostrava

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany