Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
SOUPEŘEM JUNIORŮ V PLAY-OFF BUDE PLZEŇ

V základní části juniorský tým Bohemky přejel své soupeře a v tabulce obsadil nejvyšší příčku. Ta mu při včerejším výběru soupeřů zajistila výhodu prioritní volby, v níž si Klokani zvolili tým Plzně.

Bohemku čekají zápasy již tento víkend, kterými odstartují letošní play-off. V sobotu se představí na domácím poli od 13 hodin a v neděli se přesouvají do Plzně. Série se hraje na dvě vítězná utkání. Takže v případě za stavu 1:1 na zápasy čeká Klokany ještě jedno utkání následující týden. Informace k sobotnímu utkání naleznete: ZDE.

Do play-off jdou hráči v zelenobílých dresech jako obhájci titulu v pozici favorita, přesto nesmí své soupeře podcenit. „Sice jsme vyhráli základní část, ale v play-off může být všechno jinak. Je třeba si uvědomit, že odteď se hraje o všechno a každá chyba nás může stát postup. V osmifinále nás čeká Plzeň, která má své kvality a rozhodně ji nesmíme podcenit. Náš cíl je jasný: obhájit titul. Myslím, že jsme dobře připraveni, a pokud budeme hrát jako tým, nic nás nezastaví,“ komentuje Tomáš Pour.

Naši junioři jsou opravdu ve formě. Pojďte si připomenout jejich loňský triumf:

Související utkání

Utkání - Junioři A
9.3.2019, SH Děkanka
Bohemians
12:4
2:1, 7:2, 3:1
Plzeň

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany