Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
V PRVNÍM ČTVRTFINÁLE PŘEDVEDLY KLOKANKY BOJOVNÝ VÝKON

Klokanky začaly nebojácně, dostaly se do několika šancí, jednu z nich využila Kristýna Andrlová střelou z půlky hřiště. Vítkovice vzápětí srovnaly, přidaly také další branku a vedly, jenže střela Anety Toulové byla nechytatelná, stav srovnán. Do konce třetiny Vítkovice ještě jednou udeřily.

Černá druhá třetina, brankostroj Vítkovic se rozjel, zastavil se až po sedmi vstřelených brankách a vyhnal z brány chytající Dany Kreisingerovou. Do svých rukou to vzaly dvě nejzkušenější hráčky Klokanek, nejprve obrala soupeřku o míček Hana Poláková a v přímém souboji z očí do očí nedala gólmance šanci. Eliška Vrátná pak schovanou dělovkou málem protrhala síť branky.

Plno tvrdých soubojů a nevyužitých šancí, obraz třetí třetiny. Až po 15 minutách hry snížila na 10:5 Hanka Poláková a vzápětí ze standardní situace před bránou poslala nekompromisního „pozemáka“ Eliška Reischlová. Kosmeticky rytířky z Vítkovic ještě upravily stav na konečných 11:6.

Zítra ženy čeká druhé utkání na soupeřově hřišti od 15:00.

Komentář trenéra domácích, pana Tomáše Martiníka:  "Za první vítězství jsme rádi. Vstupní zápasy play-off bývají často ošidné a dnes se nám to potvrdilo. Nebyl to z naší strany úplně výkon, kterým se chceme v play-off prezentovat. Řeknu to tak: Nebyli silní tam, kde umíme být a v čem musíme být. Věřím, že zítra to předvedeme. Díky hráčkám za vítězství, soupeřkám za zápas a těšíme se na zítřek."

Komentář trenéra hostů, pana Tomáše Grigara: "První utkání v těžké sérii rozhodlo řešení nebezpečných situací. V první třetině, kdy jsme měli velmi mnoho dobrých příležitostí jsme je neproměnili. Ve druhé třetině Vítkovice trestali všechny naše chyby. Díky soupeři za zápas."

Střely ve třetí třetině: Vítkovice 9 - Bohemians 4 

Střely celkem: Vítkovice 38 - Bohemians 17

branky: 3. Eliška Planková, 8. Kamila Paloncyová, 18. Barbora Husková, 21. Kamila Paloncyová, 27. Barbora Husková, 30. Sára Seevaldová, 30. Kamila Paloncyová, 33. Eliška Planková, 34. Jana Trošková, 40. Sára Seevaldová, 56. Veronika Enenkelová - 3. Kristýna Andrlová, 12. Aneta Toulová, 27. Hana Poláková, 37. Eliška Vrátná, 56. Hana Poláková, 56. Eliška Reischlová; vyloučení:0:0; využití: 0:0; diváků: 86; zásahy brankářů: Nikola Příleská 11 - Daniela Kreisingerová 2, Jitka Omelková -4, Daniela Kreisingerová 3, Jitka Omelková 15; po třetinách: 3:2, 7:2, 1:2;

Související utkání

Utkání - Ženy A
2.3.2019, SC Dubina Ostrava
Vítkovice
11:6
3:2, 7:2, 1:2
Bohemians

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians