Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
POSTOUPÍ BOHEMKA DO PLAY-OFF? TO SE DOZVÍME UŽ TUTO NEDĚLI!

Muži „A“ týmu v neděli zamíří směr Vinohrady, kde je čeká klíčový zápas. Utkají se proti desátým Vinohradům. Zelenobílí se nachází na deváté příčce a stále mají šanci na postup do play-off. K tomu potřebují ale bezpodmínečně zvítězit a plně bodovat v zápase. Vítězství jim ale nemusí stačit. Potřebují zároveň neúspěch Liberce, který proti Boleslavi nesmí získat v nedělním zápase ani bod. Pokud se tak nestane a Liberec bude bodovat, tak i přes naše vítězství se brány do play-off zavřou.

V posledních zápasech Bohemka i Vinohrady zvítězili, ale jejich listopadové vzájemné střetnutí mluví ve prospěch Klokanů. Věřme, že tomu bude i teďka.

Jak vidí celou situaci před posledním zápasem proti Vinohradům, jsme se zeptali kapitána zelenobílých Tomáše Kindla: „Naposledy jsme hráli s SKV před zaplněnou halou ve Vršovicích a byl to napínavý zápas, který jsme nakonec vyhráli 6:2, ale vzpomínám si, že za stavu 3:2 pro nás trefili Vinohrady tyčku a až z následné akce jsme odskočili na rozdíl dvou branek, takže výsledek úplně neodpovídá dění na hřišti. Vzhledem k situaci v tabulce, kdy oba týmy potřebují vyhrát, očekávám vyrovnanou bitvu, ve které budeme o trošku aktivnější a získáme všechny 3 body a současně nám ostatní výsledky pomůžou dostat se do play-off.“

TIPSPORT SUPERLIGA, 26. KOLO

TJ Sokol Královské Vinohrady vs. FbŠ Bohemians

KDY: Ne 24.2., 17:00

KDE: TJ Sokol Vinohrady

Související utkání

Utkání - Muži A
24.2.2019, TJ Sokol Vinohrady
Vinohrady
7:8
2:3, 2:1, 3:4
Bohemians

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians