Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Dorostenky o víkendu jen za 3 body.

8.kolo 1.ligy dorostenek

Dne 20.1.2019 se odehrálo na Děkance další kolo ligy dorostenek. Pořádali jsme, takže holky byly v plné polní už od brzkého rána. Celý den proběhl bez problémů, hrálo se fair play. Diváci fandili, tak jak se sluší a patří. Pořadatelé byli vždy na svých místech a rozhodčí pískali výborně – nutno podotknout - byl mezi nimi i náš trenér Tomáš Grigar :-)

FBŠ Bohemians x TJ Sokol Nové Strašecí 13:1

Do zápasu nastoupila nová posila našich dorostenek – Karolína Mezerová a vůbec se mezi holkami neztratila. Rvala se o každý balonek a vytvářela hru, jako by tu hrála již léta. Hra se odehrávala v pomalejším tempu, ale i tak si holky mohly 13x plácnout na oslavu gólu. 4 body si připsaly Andrea Bukvajová, Veronika Mandíková, Sofie Skalíková i Emilie Skalíková, po 3 bodech si ze hry odnáší Eliška Charvátová, Dominika Krátká má body 2 a po 1 bodu si připisují hráčky Eliška Knetlová, Karla Batíková, Aneta Faltová a Zuzana Tuncelová

Tatran Střešovice x FBŠ Bohemians 10:2

V tomto zápase se holky ocitly na pouti – pomyslná centrifuga tatranských hráček je točila a točila dokola, až z toho vytočila 10 gólů. To tedy byl kolotoč. Holky uhrály krásně prvních 10 minut. 2 rychlé góly do šatny a pak to začalo. Jak v 1. zápase si mohla vzít naše brankářka Dominika Horáková dovolenou, tak tady by potřebovala mezi dvěma tyčemi ještě výpomoc. Na obranu holek i naše hráčky měly šance, ale jejich brankářka propálit prostě nešla. V poslední třetině se Tatranky (nebo spíše trenéři Tatranu) jali experimentovat. Za stavu 9:0 odvolali brankářku – jasně, chtěli nám dát desítku – povedlo se jim to – klobouk dolů, ale nám alespoň trochu spravili chuť a Emilie Skalíková mohla 2x poslat míček do prázdné branky Tatranu.

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians