Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokani přejeli Znojmo. Buršík nastřílel hattrick

Klokani si před zápasem stanovili jednoznačný cíl, a to nabrat vítězstvím nad Znojmem směr play-off. 

To se jim také dařilo a na světě bylo rychlé vedení 3:0. Do 13. minuty se postupně prosadili Šebek, Krebner a Dobisík. Znojmo na tento nástup zelenobílých odpovědělo až před koncem úvodního dějství a do šaten se šlo za stavu 3:1 pro Bohemians. 

Ani v druhé části však domácí nepolevili. V polovině utkání navýšil skóre Adam Růžek a následně se podruhé v utkání přesně trefil Patrik Šebek. Výborný výkon domácích pak korunoval Daniel Cabejšek, který zvýšil už na 6:1 a těsně před pauzou se opět prosadili hosté.

V poslední třetině se pak hrál otevřený florbal na obě branky, ale klokani dokázali kontrolovat výsledek a přidávat jednu branku za druhou. Jakub Buršík vstřelil čistý hattrick a na něj navázal jedním zásahem Viktor Kopecký. Celkově zelenobílí zvítězili 10:4!

V dalším kole míříme do Liberce a věřme, aby nám to lepilo i tentokrát a domů jsme neodjeli s prázdnou.

Komentář trenéra domácích Michala Jedličky: Dnešní zápas se nám povedl a od začátku zápasu jsme diktovali tempo a pomalu jsme navyšovali skóre. Jediný malý výpadek přišel na začátku druhé třetiny, kdy jsme si mysleli, že to půjde samo. Od 28 minuty až do konce jsme hráli velmi dobře. Díky.

Komentář trenéra hostů Karla Virgla: Zasloužené vítězství domácího týmu. Naše hra v obranném pásmu byla dnes neúčinná a místy dosti naivní a pomohla domácím k jasnému vítězství.

FbŠ Bohemians - TJ Znojmo LAUFEN CZ 10:4
branky: 
8. Patrik Šebek, 13. Matyáš Krebner, 13. Jan Dobisík, 31. Adam Růžek, 33. Patrik Šebek, 37. Daniel Cabejšek, 41. Jakub Buršík, 43. Jakub Buršík, 49. Jakub Buršík, 51. Viktor Kopecký - 18. Jiří Salava, 40. Filip Horák, 50. Jiří Salava, 57. Filip Horák; rozhodčí: Petr Černý - Jiří Janoušek; vyloučení: 2:2; využití: 1:2; diváků: 93; zásahy brankářů: Michal Kotouček 18 - Jan Chrást 12; po třetinách: 3:1, 3:1, 4:2;

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians