Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokani přivítají aktuálního mistra

Poslední zápas roku 2018 je tu! V rámci 17. kola Tipsport Superligy přivítáme od 10:00 aktuálního mistra Mladou Boleslav. Celé utkání se ponese v duchu School Matche, tedy pro žáky základních a středních škol!

Mladá Boleslav v posledním zápase přivítala ve městě škodovek Vítkovice. Vyrovnané utkání došlo až do prodloužení, kde ve třetí minutě našel Jan Natov volného Jana Jelínka a ten se nemýlil. Mladá Boleslav se tak vyhoupla díky skóre na první místo Tipsport Superligy. Nejlepším hráčem Mladé Boleslavi je Jan Natov, který vede i celkové bodování ligy.

Klokani sehráli svůj poslední zápas před kamerami ČT Sport. Pražské derby proti Spartě už ve 13. vteřině otevřel Pepa Juha a nastartoval tak skvělý výkon klokanů. Ten pokračoval i v další třetinách a derby tak vyhrála Bohemka jasně 8:2! Bodování týmu vede Pepa Juha s 20 body za 12 branek a 8 asistencí. Díky výhře jsme se posunuli tabulkou nahoru a aktuálně nám patří 8. místo s 19 body.

Jak už bylo zmíněno, zápase se odehraje v dopoledních hodinách a je určen primárně pro žáky základních a středních škol. Své místo najde však každý fanoušek, který bude mít čas a přijde podpořit klokany v těžkém zápase!

School Match 2018
Tipsport Superliga mužů
FbŠ Bohemians vs. TECHNOLOGY Florbal MB
pátek 21.12.2018 - 10:00 - Aréna Sparta

Související utkání

Utkání - Muži A
21.12.2018, Aréna Sparta
Bohemians
6:12
0:4, 2:4, 4:4
Boleslav

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany