Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Derby patří klokanům!

Muži v posledních dvou zápasech velmi těsně prohráli až v prodloužení. Chuť si chtěli spravit na Spartě, která letos předvádí velmi kvalitní florbal a drží se na předních příčkách tabulky.

Zápas ani nezačal a v hale panovala výborná atmosféra díky dvěma velkým fanklubům. První, kdo rozjásal diváky byl Pepa Juha, který se prosadil po 13 vteřinách od úvodního buly krásnou střelou na zadní tyč. Vedení netrvalo dlouho, po zaváhání domácí obrany sparťani vyrovnali. Vyloučení za bránění ve hře klokani ubránili a vzápětí také nedokázali svojí početní výhodu využít. Hra byla velmi rozpačitá. Uklidnění pro domácí přišlo z hole Viktora Kopeckého, který si doběhl odražený balón a vymetl pavouky v síti. Konec třetiny patřil Kryštofovi Krbcovi, který předvedl jednoduchou kličku a zavěsil.

Do druhé třetiny hosté naběhli plní energie a svojí dominantu na hřišti dokázali využít v přesilovou hru, která se jim na rozdíl od té první povedla, snížili stav skóre na 3:2. Od té chvíle nebylo zcela jasné kdo má otěže zápasu pevně v rukou. Výhodu přidat další gól dostali klokani v přesilovce, ale ani teď se nepovedlo vstřelit branku, zato vteřinu před koncem trestu faulovali a bylo nařízeno trestné střílení, které vychytal výborně chytající Michal Kotouček. Gól do šatny od Tomáše Kindla, který stál ve správnou chvíli na správném místě tak vrátil domácím dvoubrankové vedení.

Sparta opět vlétla bezhlavě do poslední třetiny a hráči posílali na bránu klokanů jednu střelu za druhou ale jak to bývá – nedáš, dostaneš. Velkou hrubku hostů potrestal skvěle hrající Kryštof Krbec. V půlce třetiny se hosté rozhodli pro hru bez brankáře, ta se jim ale vůbec nedařila a hned dvakrát inkasovali, první se prosadil Kuba Buršík a vzápětí také Viktor Kopecký. Bezchybně chytající Michal Kotouček držel svůj tým a dovolil další komplikaci zápasu. Poslední standardní situaci ještě nenápadným výběhem využil Viktor Kopecký, který tak kompletuje svůj hattrick.

Už v pátek nás čeká další speciální utkání! Od 10:00 v Aréně Sparta přivítáme v rámci School Matche Technology Florbal Mladá Boleslav!

SOUHRN UTKÁNÍ:

FbŠ Bohemians - ACEMA Sparta Praha 8:2
branky: 
1. Josef Juha, 19. Viktor Kopecký, 20. Kryštof Krbec, 40. Tomáš Kindl, 45. Kryštof Krbec, 53. Jakub Buršík, 55. Viktor Kopecký, 59. Viktor Kopecký - 3. Milan Garčar, 24. Jan Marvánek; rozhodčí: Jakub Furmánek - Vlastimil Šolc; vyloučení: 2:2; využití: 0:1; diváků: 1023; zásahy brankářů: Michal Kotouček 16 - Martin Beneš 16; po třetinách: 3:1, 1:1, 4:0;

Zhodnocení zápasu od Michala Jedličky:

Zhodnocení zápasu od Viktora Kopeckého:

Související utkání

Utkání - Muži A
17.12.2018, Aréna Sparta
Bohemians
8:2
3:1, 1:1, 4:0
Sparta

Související fotogalerie

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians