Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokanky s Chodovem vysoko prohrály

Klokankám v pátek večer pokračovala Extraliga žen. Jejich soupeřkamy byl Florbal Chodov.

Již od úvodního buly bylo vidět, že tempo hry budou udávat domácí hráčky Chodova. Ve druhé minutě pomohlo Omelkové břevno, ale hned z následujícího útoku poslala domácí do vedení Kristína Belicová. Další branku Chodova přidala Nikol Pekárková a domácí vedly v polovině první třetiny 2:0. Klokanky však nic nevzdávaly a Adéla Bočanová beckhandovou přihrávkou snižovala na 2:1. Tři minuty před koncem mohla i vyrovnat, bohužel však nařízené trestné střílení neproměnila. Naopak chodovským hráčkám se podařilo do konce třetiny ještě dvakrát prosadit a domácí tak vedly po první třetině  4:1.

Druhá třetina začala oslabením, když byla Eliška Vrátná potrestána dvěma minutami ta hru rukou. Přesilovou hru ideálně využila Magdaléna Plášková. O snížení se postarala Eliška Reischlová, která propálila vše, co jí stálo v cestě. Poté však hráčky Chodova jasně dominovaly a klokanky jen těžce držely krok. Po druhé třetině svítilo na tabuli hrozivé skóre 11:2

Nápor domácích hráček pokračoval i v poslední třetině, kterou navíc doprovázela i vyloučení. Několik zkompletovaných hattricků na straně Chodva a hráčky Bohemians prohrály s Florbal Chodov jasně 14:2.

Na dnešní utkání musíme rychle zapomenout a soustředit se na neděli. Doma na děkance v rámci charitativního utkání přivítáme Panthers Praha!


Komentář trenéra Tomáše Grigara:

Těžko se mi hledají slova, v každém souboji jsme byli pozdě a zaslouženě prohráli. Chodov projevil svojí herní kvalitu. My se z toho musíme poučit a v neděli předvést lepší hru, která bude rychlá a chytrá. Díky soupeři za zápas.

SOUHRN UTKÁNÍ:

FAT PIPE FLORBAL CHODOV - FbŠ Bohemians 14:2
branky: 
3. Kristína Belicová, 8. Nikol Pekárková, 18. Tereza Hanzlíková, 20. Tereza Hanzlíková, 21. Magdaléna Plášková, 28. Tereza Hanzlíková, 28. Gabriela Tožičková, 32. Martina Řepková, 33. Kristína Belicová, 39. Kristína Belicová, 40. Gabriela Tožičková, 41. Gabriela Tožičková, 54. Nela Jiráková, 57. Johana Vrbová - 15. Adéla Bočanová, 26. Eliška Reischlová; rozhodčí: Tomáš Kostinek - Martin Reichelt; vyloučení: 2:2; využití: 1:0; diváků: 72; zásahy brankářů: Jana Christianová 12 - Jitka Omelková 14, Daniela Kreisingerová 5; po třetinách: 4:1, 7:1, 3:0;

Související utkání

Utkání - Ženy A
14.12.2018, SH Jižní Město
Chodov
14:2
4:1, 7:1, 3:0
Bohemians

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians