Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Lukáš Netrefa: Doufám, že v prvním koši setrváme

Od začátku sezóny uplynuly necelé čtyři měsíce. Byly to čtyři měsíce poctivé práce a troufáme si říci, že po té době jsou vidět patrné rozdíly.

Na začátku sezóny jsme se museli trochu sladit. Vysvětlili jsme si čeho se budeme snažit dosáhnout. Vymezili jsme si určitá pravidla a věci, kterými se budeme řídit. Holky vše pochopily perfektně a záhy zjistily, že to přináší ovoce.

Je za námi velký kus práce. Obě kategorie, jak přípravka, tak elévky odehrály hezkou řádku zápasů. Plně doufáme, že si holky zápasy užily a bavily je. První část sezóny je skoro za námi a my bychom si přáli, aby všechno šlo dál tak dobře, jako doposud.

Elévky se během těchto pár měsíců probojovaly až do prvního koše, ve kterém se příští turnaj utkají s Ivanti Tigers a Mladou Boleslaví.

Poslední turnaj, který elévky odehrály se musel líbit i vám rodičům, protože byl famózní. Holky běhaly, bojovaly o každý míček a nastřílely spoustu krásných gólů. Poslední zápas byl trochu dramatický, ale holky se navzájem podržely, pomáhaly si a společnými silami i finálový zápas dokázaly vyhrát.

Doufáme, že v prvním koši setrváme a budeme ho hrát stabilně. Nejdůležitější samozřejmě ale je, že na holkách vidíme radost a chuť do sportu. To je to nejpodstatnější a to, že přichází úspěchy je jen něco navíc. Odměna za práci, kterou zatím holky odvádí. Zlepšení je viditelné a právě to, že vaše ratolesti z toho mají radost a baví je to, těší jak vás, tak nás.

Rádi bychom vám proto popřáli krásné prožití vánočních svátků. Mnoho klidu a pohody. Bohatého Ježíška holkám. Vám přejeme, abyste přežili svátky ve zdraví jak duševním tak fyzickém. Načerpejte spoustu nové energie a síly. V lednu se na vás budeme těšit.

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany