Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Ženy před pauzou porážejí Olomouc

Druhou polovinu sezóny ženy začaly soubojem proti Olomouci, s kterou v prvním utkání na jejich palubovce prohrály. Soupeř okupující hranici první osmičky se zdál ideální pro zlom šnůry proher.

A hned od úvodu utkání byla vidět velká aktivita od domácích hráček, klokanky se ujaly vedení po střele Andy Kadidlové. Olomouc zahrozila z několika brejkových situací, zazvonila tyč nebo jejich pokus skončil mimo bránu. První lajna točila soupeřky na jejich obrané polovině z čehož plynul i druhý gól z hole Hanky Polákové. Třetí trefu přidala ještě Jess Zlámalová, utekla obraně a kličkou do bekhendu překonala hostující brankářku. Před koncem třetiny jsme dostaly šanci si zahrát přesilovou hru.

Přesilovka skončila úspěšně, krásná kombinace domácích, Eliška Vrátná dostala nabito na polovině hrací plochy a přesnou střelou do dolního levého rohu, navýšila již na 4:0. Olomouc však nesklidila své zbraně a zabojovala, hned třikrát se prosadila a dokázala snížit skóre.

Po půl minutě třetí třetiny hostující hráčky vyrovnaly stav utkání. Vedení si klokanky ale vzaly hned zpátky po střele Elišky Vrátné. Další branku přidala Áďa Bočanová, po samostatném úniku si položila brankářku a zkušeně zavěsila. Olomouc přešla na osobní obranu a hra pro diváka nemohla být moc atraktivní. Poté přišel zkrat hostující hráčky, která byla za hrubost vyloučená na 5 minut. V této dlouhé přesilovkové hře dovršila hattrick Eliška Vrátná a domácí si tříbrankové vedení do konce zápasu udržely.


SOUHRN UTKÁNÍ:

FbŠ Bohemians - FBS Olomouc 7:4
branky: 
4. Andrea Kadidlová, 8. Hana Poláková, 15. Jessica Zlámalová, 22. Eliška Vrátná, 42. Eliška Vrátná, 47. Adéla Bočanová, 57. Eliška Vrátná - 27. Tereza Mošťková, 34. Kateřina Slezáková, 39. Lucie Cholinská, 41. Tereza Reimerová; rozhodčí: David Hejzlar - Lukáš Weissgráb; vyloučení: 0:1 + Veronika Rozenbergová (OLM) 5; využití:2:0; diváků: 59; zásahy brankářů: Daniela Kreisingerová 17 - Lenka Kubíčková 27; po třetinách: 3:0, 1:3, 3:1;

Komentář hráčky utkání Elišky Vrátné:

Zápas zhodnotil i hlavní trenér Pavel Krbec:

Související utkání

Utkání - Ženy A
25.11.2018, SH Děkanka
Bohemians
7:4
3:0, 1:3, 3:1
Olomouc

Související fotogalerie

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany