Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
V  pátek nás čeká testování Barevného florbalu!

Polovina sezóny je za námi a proto otestujeme naše malé naděje jak na tom jsou. Už tento pátek 30.11. od 14:30 doma na Děkance začneme bílou úrovní.

K testování malých klokanů slouží projekt Barevný florbal. Základní myšlenkou projektu je pomocí barevných náramků a průběžného testování malých klokanů zajistit jejich správný rozvoj ve všech oblastech sportovce. Barevný florbal se skládá z pěti barevných úrovní (bílá, žlutá, červená, modrá, zelená), které jsou primárně rozděleny podle věku, ale také dle výkonnosti. Ambasadorem každé kategorie je pak hráč nebo hráčka elitního týmu. 

Ambasadorkou Bílé úrovně je kapitánka našeho ženského týmu Hanka Poláková. Hlavním obsahem úrovně jsou potom základy gymnastiky, držení hokejky, ale také různé slalomové dráhy. Testování je určeno pro ročníky 2010 a proběhne na polovině haly s trenéry daných kategorií. Ostatní tréninky běží klasickým způsobem.

A co na celý projekt říká šéftrenér Tomáš Grigar?

Jsem rád, že v pátek proběhne testování barevného florbalu a to bílé úrovně, tedy ročníku 2010. Věřím, že se nám podaří otestovat většinu hráčů a hráček, a že všichni budou úspěšní a odnesou si domů náramek


Celý projekt zhodnotil i sportovní manažer Adam Růžek.

Barevný florbal obecně slouží k ověřování pohybových a florbalových schopností a dovedností. Bíla úroveň patří nejmenším klokanům, a to konkrétně dětem narozených v roce 2010. Zábavnou formou se testuje jejich sportovní zdatnost.

Všichni klokani, kterých se testování týká dostanou i osobní pozvánku a srdečně jsou zváni i rodiče našim malých nadějí.

Testování Barevného florbalu - Bílá úroveň
Pátek 30.11. - 14:30 - 15:45 - SH Děkanka


Pozvánka od ambasadora Bílé úrovně Hanky Polákové

foto:

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians