Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Auto Jarov School Match 2018

Rádi byste dopřáli svým žákům a studentům pod vánoční stromeček jedinečný zážitek? Pak s nimi vyrazte na utkání nejvyšší florbalové soutěže mezi FbŠ Bohemians a Mladou Boleslaví, které bude v rámci soutěže Tipsport Superligy sehráno v pátek 21. prosince 2018 od 10.00 do 12.00h v Aréně Sparta, Podvinný mlýn 2131/11, Praha 9. Doprovodný program začíná již v 9.00 h a potrvá do 13.00 h.

Vstup je pro žáky i jejich pedagogy ZDARMA.

V loňském roce sledovalo derby mezi Bohemians a Mladou Boleslaví 1348 školáků, kteří vytvořili parádní atmosféru. Proti zelenobílým klokanům se postaví opět kádr nabitý florbalovými hvězdami. Úřadující Místr ČR Mladá Boleslav patří mezi to nejlepší, co český florbal může nabídnout, a školáci tak v akci uvidí několik reprezentantů České republiky.

Kromě vlastního utkání je pro ně připraven bohatý doprovodný program samozřejmě i s možností zahrát si florbal.

V přestávkách hlavního utkání budou mít žáci příležitost zúčastnit se nejrůznějších soutěží. Své štěstí mohou zkusit rovněž v soutěži o nejlepší transparent s florbalovou tématikou, který si s sebou přinesou. Vítězný transparent vyhraje pro svoji školu florbalový set!

PODÍVEJTE SE NA VIDEO Z LOŇSKÉHO ROČNÍKU

Všichni se pak mohou těšit na fandítka, drobné dárky, maskoty, využít fotokoutek, florbalové minihřiště a zapojit se do dalších bonusových aktivit.

Věříme, že k vzrušujícímu průběhu významného florbalového utkání mezi hráči Bohemians a Mladé Boleslavi přispějí i žáci a studenti coby nadšení fanoušci a svojí aktivní podporou povzbudí oba týmy k co nejlepšímu výkonu na hřišti. Hráči jim za to po skončení utkání poděkují potleskem a autogramiádou.

Máte-li zájem zúčastnit se výše uvedeného utkání a jeho vánočně laděného doprovodného programu, přihlaste své žáky, studenty a pedagogy na níže uvedeném kontaktu. Uzávěrka přihlášek je 7. prosince 2018. Vzhledem k tomu, že počet míst na diváckých tribunách je limitován a o akci je zájem, doporučujeme přihlásit se co nejdříve.

Rezervace vstupenek:

Vojtěch Klein

Email: vojtech.klein@fbsbohemians.cz

Tel.: 728-116-326

Související utkání

Utkání - Muži A
21.12.2018, Aréna Sparta
Bohemians
6:12
0:4, 2:4, 4:4
Boleslav

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany