Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Dorostenky proti Plzni bez bodu

Tento sváteční den (17.11.) nás přivítala hala ve Slaném-dalo by se říci spíš kluziště. Hřiště malé a bohužel také parkety, a kterých nám to hrozně klouzalo.

Nutno podotknout, že oba týmy měly stejné podmínky, takže tímto neomlouvám naši prohru (a už víte i výsledek). Dnešní den se bohužel nepovedlo vůbec nic – klouzalo to, sluníčko svítilo chvilku na jednu půlku a chvilku na druhou, míček skákal jako hopík a rozhodčí také nepodali dobrý výkon, hra byla plná neodpískaných faulů.

FBŠ Bohemians x FBŠ Slavia Plzeň

Hra z naší strany nic moc, spíš nic než moc. Plzeň po delší době doplnila Ivana Vachovcová a bylo to vidět. Plzeň s ní ožila, věřila si, byla rychlejší, šla do soubojů, byla důraznější, prostě si nás nandala na talíř jak řízek s bramborovým salátem. Do branky jim spadlo úplně všechno. Holky se nadřely na každý gól, spousta toho šla vedle a podle toho i vypadalo konečné skóre - 3:7.

Ještě, že jedeme domů, druhý zápas s Black Angels budeme dohrávat jindy, většina holek musí být „ready“ na večerní juniorky. Jediná dobrá zpráva ze Slaného je, že tu dobře vaří. Navštivte Hemerkův statek – můžeme jen vřele doporučit.

Za článek děkujeme Soňě Mandíkové a Lucii Skalíkové.

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians