Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokani po skvělém výkonu berou všechny body!

V pátek večer se muži představili na domácí půdě proti České Lípě. Bylo potřeba opět bodovat a předvést koncentrovaný výkon jako v minulém zápase proti Vinohradům. Povedlo se, 190 diváků se na Děkance opravdu nenudili.

Od začátku zápasu byla vidět velká aktivita od domácích hráčů, dostávali se do zajímavých střeleckých pozic. A jejich snaha byla po zásluze odměna, trefil se nováček v Bohemáckém dresu Marek Ďopan. První přesilovou hru domácí nevyužili, ale vzápětí dostali možnost trestného střílení a tentokrát se k této disciplíně postavil faulovaný Daniel Cabejšek, který chladnokrevně zakončil. Cabejšek byl při chuti, další střídání poslal Klokany již do tříbrankového vedení. Česká Lípa kupila chyby, ztrácela balóny. A po jedné ztrátě na půlce hřiště se sám na bránu řítil Jan Dobisík, který nedal hostujícímu golmanovi šanci. S obranou hostů si do konce třetiny pohrálo ještě duo Patrik Kieler – Jakub Kolstrunk, kdy první jmenovaný zakončil naprosto přesně za záda Ponomareva.

Rychlý českolipský gól na začátku třetiny, domácí nijak nerozhodil. Po důkladném pressu, Matyáš Krebner zakončoval do prázdné branky. Druhá přesilová hra působila trochu zmatečně, ale znamenala druhý gól v zápase pro Patrika Kielera. O sedmibrankové vedení se postaral Mikuláš Forman. Trestné střílení bylo vidět i na druhé straně, Michala Kotoučka prostřelil Slaný. Atmosféra houstla, hráči si nedali nic zadarmo. V krátkém časovém sledu byli k vidění dvě přesilovky, domácí se neprosadili, hosté výhodu jednoho hráče na hřišti, využili. Snížili tak stav zápasu na 8:3.

Ztráta, zisk, ztráta, zisk, faul, ztráta, zisk. Hra se kouskovala drobnými fauly a častým přerušením. Česká Lípa se však stále nevzdávala a podávala velmi bojovný výkon. Michal Kotouček pochytal spoustu střeleckých pokusů, na jeden z mnoha z hole Slaného byl však krátký. Přišla ale rychlá odpověď od Josefa Juhy. Klokani využili další přesilovou hru, po výhozu od Michala Kotoučka předvedl samostatnou akci Marek Ďopan, který si připisuje druhou trefu v tomto utkání a zároveň desátý gól. I hosté předvedli pohlednou akci a opět snížili. Českolipští šli do šesti, zdramatizování zápasu se jim však nepodařilo, domácí obranný vál předváděl velmi dobrý výkon. Do prázdné brány se podruhé v zápase prosadil Josef Juha. A hattrick zkompletoval půl minuty před koncem Patrik Kieler, kterému opět po výhozu asistoval Michal Kotouček.

Klokani si tak připisují další body na které budou chtít navázat už tuto neděli, kdy cestují do Otrokovic!

SOUHRN ZÁPASU:

FbŠ Bohemians - FBC 4CLEAN Česká Lípa 12:5
branky: 
9. Marek Ďopan, 13. Daniel Cabejšek, 15. Daniel Cabejšek, 18. Jan Dobisík, 19. Patrik Kieler, 24. Matyáš Krebner, 25. Patrik Kieler, 29. Mikuláš Forman, 50. Josef Juha, 53. Marek Ďopan, 60. Josef Juha, 60. Patrik Kieler - 22. Jan Spilka, 30. Štěpán Slaný, 34. Kamil Břiška, 49. Jaromír Ekl, 54. Štěpán Slaný; rozhodčí: Filip Drápal - Jakub Pospíšil; vyloučení: 1:5 + Štěpán Slaný (CLP) OS; využití: 2:1; diváků: 190; zásahy brankářů: Michal Kotouček ? - Ivan Ponomarev ?; po třetinách: 5:0, 3:3, 4:2;

KOMENTÁŘ MICHALA JEDLIČKY:

HODNOCENÍ UTKÁNÍ OD HRÁČE ZÁPASU MARKA ĎOPANA:

Související utkání

Utkání - Muži A
16.11.2018, SH Děkanka
Bohemians
12:5
5:0, 3:3, 4:2
Česká Lípa

Související fotogalerie

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians