Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
JAKUB KOLSTRUNK: PROTI VINOHRADŮM SE MI HRÁLO SKVĚLE!

Nováček v našem dresu Jakub Kolstrunk nám poskytl rozhovor, kde hodnotí utkání proti Vinohradům i to, koho tipuje na vítěze blížícího se Mistrovství světa.

Kubo ty jsi v posledním zápase proti Vinohradům vstřelil dvě branky, jak zpětně zápas hodnotíš?


V utkání jsme byli po většinu lepším týmem, až na druhou třetinu, kde jsme měli na chvíli menší výpadek koncentrace, ale i tak jsme měli více příležitostí a s pomocí fantastických diváků jsme zaslouženě vyhráli. Byli to pro nás důležité body do tabulky, takže jsem rád, že jsme to zvládli.

Ty jsi hrál v dresu Bohemky svůj třetí zápas. Jak jsi si sednul s týmem?


S týmem jsem si sednul moc fajn, je to tým plný mladých kluků, takže podobně jako v Ústí a s klukama se znám z různých akcí a turnajů, takže to nebyl problém.

Přispěl jsi za svůj gól něco do klubové pokladny?


No upřímně ještě nepřispěl, moc ještě nevím, jak to funguje s klubovou pokladničkou, ale určitě jestli bude, tak rád přispěji :-)

Jak se ti hrálo proti Vinohradům? Zápas doprovázela skvělá atmosféra.


Proti Vinohradům se mi hrálo skvěle. Mám rád, když na zápasy chodí hodně fanoušků, kteří podporují celý zápas a tahle skvělá atmosféra byla toho příkladem. Doufám, že nás budou podporovat podobně i doma na Děkance.

Nyní nás čeká pohár proti Chomutovu a v pátek zápas proti Otrokovicím. Co od utkání očekáváš?


Proti Chomutovu nemůžu hrát, jelikož jsem hrál už pohár za Ústí, ale věřím klukům, že zápas zvládnou a postoupí dále. V pátek zápas proti České Lípě pro nás bude důležitý, protože potřebujeme získat body do tabulky. Očekávám rychlý florbal plný osobních soubojů a hodně gólů. Tímto bych chtěl pozvat všechny fanoušky klokanů, aby nám pomohli k zisku důležitých bodů!

Za pár týdnů nás čeká Mistrovství světa. Chystáš se na nějaký zápas? Koho tipuješ na vítěze?


Mistrovství světa samozřejmě budu sledovat, rád bych se jel podívat na čtvrtfinále a semifinále, ale ještě uvidím, jak to bude časově se školními povinnostmi. Samozřejmě věřím českému výběru, ale na vítěze tipuji nabitý kádr Švédska.

Děkujeme Jakubovi za rozhovor a těšíme se na jeho výkony v barvách Bohemians!

Související utkání

Utkání - Muži A
5.11.2018, SH SK Slavia Praha
Bohemians
6:2
2:0, 1:1, 3:1
Vinohrady

Související fotogalerie

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians