Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
TOMÁŠ KINDL: DOUFÁM, ŽE SI PROTI VINOHRADŮM PŘIPÍŠEME 3 BODÍKY!

Derby proti Vinohradům se blíží a proto jsme se zeptali kapitána týmu Tomáše Kindla na to, jaká je nálada v týmu, ale i třeba na to, jak se mu hraje před zaplněnými tribunami.

Kapitáne, jaká je aktuální nálada v týmu?

U nás v týmu si na špatnou náladu moc nepotrpíme, ale samozřejmě víme, že situace v tabulce není úplně komfortní a je potřeba začít sbírat body a přiblížit se příčkám zajišťujícím play-off.

Česká nás derby s Vinohrady, co od zápasu čekáš?

Když jsme naposledy hráli s SKV ligové zápasy, tak vždy padalo hodně gólů, to si myslím že můžeme čekat i v pondělí ale doufám, že budou padat hlavně do jejich branky a po utkání si připíšeme 3 bodíky.

Po dlouhé době hrajeme opět na desítce, jak se těšíš?


Já se těším, mám rád, když se domácí zápasy osvěží nějakou takovou akcí jako je i tento zápas ve Vršovicích a doufám, že si najdu fanoušci cestu do ochozů.

Očekává se velká návštěva. Jak se ti hraje před zaplněnými tribunami?


Určitě mnohem lépe, než když je hala poloprázdná. Pro hráče je to pak známka toho, že nehrají jen pro sebe, ale že se na ně dívá plno fanoušků a třeba i budoucích superligových hráčů a to je určitě motivace do zápasu navíc.

Tvoje spojení s Bohemkou už nějaký ten rok trvá. Co považuješ za nejsilnější moment kariéry?


Určitě postup do nejvyšší soutěže přes baráž proti Havířovu. Dneska se mi někdy zdá, že mladší kluci berou Superligu a play-off jako samozřejmost a že se vlastně nic jiného ani hrát nedá a v některých zápasech mi tam chybí bojovnost.

Co nejdůležitější gól? Jaký bys vybral?


Asi v pátém zápase proti Pardubicím v playdown. Otáčeli jsme sérii, kdy jsme prohrávali 2:1 na zápasy a před třetí třetinou 3:6. Nakonec jsme v Pardubicích utkání otočili a následný pátý rozhodující zápas doma vyhráli tuším že 5:1 a dvakrát jsem se trefil i já. Na tu sérii se ve finále hezky vzpomíná :-)

Kolik gólů dáš proti Vinohradům? :-)


To úplně přesně nevím, ale jeden kousek bych dat asi mohl..

Děkujeme Tomášovi za jeho čas na rozhovor a přejeme hodně úspěchů v následujících zápasech!

Tipsport Superliga mužů
FbŠ Bohemians vs. TJ Sokol Královské Vinohrady
5.11.2018 - 19:00 - SH Slavia

Související utkání

Utkání - Muži A
5.11.2018, SH SK Slavia Praha
Bohemians
6:2
2:0, 1:1, 3:1
Vinohrady

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany