Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Zelenobílá mobilizace před derby: FbŠ Bohemians vs. Sokol Královské Vinohrady

Ve spolupráci s Městskou částí Praha 10 se klokani vrací „domů“. V rámci 9. kola Tipsport Superligy bude utkání proti Vinohradům výjimečně hostit víceúčelová hala Slavia, která disponuje kapacitou pro 1000 diváků a naši členové by u toho neměli chybět.

FbŠ Bohemians má před sebou ideální možnost, jak ukázat, že florbalová Superliga patří na Prahu 10. V minulé sezóně totiž městská část otevřela jednání ohledně možnosti výstavby nové multifunkční sportovní haly na svém území a i z tohoto důvodu chceme dokázat, že si nové sportoviště zaslouží nejen naše mládež, ale také elitní týmy a fanoušci na tribunách.

Přijďte vyjádřit podporu našemu klubu. Bitva s Vinohrady je k tomu víc než ideální příležitostí. Oba kluby totiž aktuálně potřebují každý bod a k vidění budou výkony na hranici možností všech aktérů.

Navíc se můžete těšit na bohatý doprovodný program. Čekají na nás taneční vystoupení, maskoti i soutěže o věcné ceny.

Florbal navíc ovládne Vršovice na celý den. Ráno se na hale pustí do boje školáci z Prahy 10, na které čeká turnaj, pak otevřeme brány veřejnosti a večer nás od 19:00 čeká již zmíněný souboj s Vinohrady.

Zápas začíná v pondělí 5.11.2018 od 19:00 a my věříme, že nás přijdete podpořit. Vstup na utkání je tentokrát pro všechny zdarma.

Bohemka do toho!

Tipsport Superliga mužů
FbŠ Bohemians vs. TJ Sokol Královské Vinohrady
5.11.2018 - 19:00 - Sportovní hala Slavia


Související utkání

Utkání - Muži A
5.11.2018, SH SK Slavia Praha
Bohemians
6:2
2:0, 1:1, 3:1
Vinohrady

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians