Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Ženy berou dva body za výhru v prodloužení!

Dal se čekat litý boj, první akce a hned dvě gólovky na obou stranách přičemž tu svojí dokázaly Panterky zúročit. O srovnání stavu se postarala Reischlová, která se nejlépe zorientovala ve skrumáži před brankou. K vidění bylo i několik dobře vyhozených balónů brankářky Panthers, která nejednou vyslala do brejku svou spoluhráčku, jeden z nich také dokázala využit Zittová. Netrvalo dlouho a prosadila se Zlámalová, bylo opět vyrovnáno.

Panterky dokázali skórovat i v začátku druhé třetiny, okamžitě na to ale přišla odpověď z hole Reischlové. Poprvé v utkání se klokanky dostávají do vedení, Bočanová si dobře počíhala za brankou na odražený balon, jenž uklidila do sítě. Poláková neproměnila nařízené trestní střílení, těžkou hlavu z toho mít nemusí, o par minut později totiž branku vstřelila a posunula klokanky do dvoubrankového vedení. Panterky do konce druhé třetiny ještě zmobilizovaly síly a dokázaly stav utkání srovnat.

Stejný scénář, začátek třetiny a Panterky odskakují do dvoubrankového vedení. Klokanky poté zamkly své soupeřky na jejich polovině a pálily na bránu jednu střelu za druhou, přineslo to své ovoce, nejprve se prosadila Poláková výstavním vinglem, poté Vrátná uklidila míček po krásné souhře do prázdné brány. Do konce třetiny bylo k vidění několik šancí o rozhodnutí utkání ale obě střídající gólmanky, nepustili za svá záda už žádný gól.

Pouhých 23 vteřin stačilo Polákové o rozhodnutí, kdo si odnese plusový bod ze zápasu.

SOUHRN ZÁPASU:


Panthers Praha - FbŠ Bohemians 7:8p
branky: 
1. Dominika Steinbachová, 15. Veronika Zittová, 21. Dominika Tůmová, 29. Anežka Slaná, 34. Andrea Nováková, 42. Lucie Florianová, 46. Ivana Miklíková - 11. Eliška Reischlová, 15. Jessica Zlámalová, 22. Eliška Reischlová, 25. Adéla Bočanová, 28. Hana Poláková, 52. Hana Poláková, 55. Eliška Vrátná, 61. Hana Poláková; rozhodčí: Kateřina Hátlová - Lenka Jansová; vyloučení: 1:0; využití: 0:0; diváků: 75; zásahy brankářů: Karolína Červová 16, Kristýna Horňáková 8 - Daniela Kreisingerová 25, Jitka Omelková 5; po třetinách: 2:2, 3:3, 2:2, 0:1;

Související utkání

Utkání - Ženy A
28.10.2018, STODOLA Aréna Střešovice
Panthers
7:8pp
2:2, 3:3, 2:2, 0:1
Bohemians

Související fotogalerie

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany