Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Úspěšné výkony našich starších žáků

O víkendu odehráli starší žáci z P4 další úspěšné turnaje. Pojďme se tedy poohlédnout za minulým víkendem a zhodnotíme si, jak turnaje probíhaly.

V sobotu se předvedli starší žáci zelení, kteří navázali na skvělé výkony z minulých zápasů, kde bohužel podlehli až ve finále proti Black Angels. Kluci na sobě zapracovali během dlouhé pauzy a hned z prvního zápasu proti DDM Horní Počernice ORKA odcházeli s výhrou 6:3. V tomto zápase se vyznamenal náš mladší žák Jakub Ruml, který během zápasu zaznamenal hattrick.

Druhý zápas už nevypadal podle našich představ. Trápili jsme se s rozehrávkou a kvůli tomu jsme pro soupeře vytvořili hodně brejkových situací. SK Dvojka Praha dokázala těchto šancí využít a zaslouženě vyhrála 2:3.

Díky dobrému výsledku z prvního zápasu a těsné prohře druhého zápasu jsme měli na kontě 3 body, stejně jako naši soupeři. Naštěstí jsme měli nejlepší skóre a postoupili jsme tak do finálového zápasu z prvního místa ve skupině.

Zápas o první místo byl opravdu boj! Utkali jsme se s velmi kvalitním soupeřem Floorball Club FALCON black, který byl fyzicky mnohem vyspělejší. V utkání nás stále trápila rozehrávka, ale postupem času se to zlepšovalo. Na konci základní hrací doby byl stav stále nerozhodný 2:2. Následovaly samostatné nájezdy, na které se můžete sami podívat ;-)

V neděli nastoupili do boje starší žáci bílí. Ranní výlet do Kladna nás nevyvedl z rovnováhy a hned od rána jsme podávali kvalitní výkon. Prvním soupeřem byl OLYMP FLORBAL Poseidon. Od začátku utkání jsme byli více na balónku a tvořili jsme mnoho šancí. Proměnili jsme bohužel jen zlomek šancí, ale i tak jsme odcházeli s krásným výsledkem 7:1.

Druhý zápas proti SK Florbal Benešov B už nebyl úplně v naší režii. Začali jsme dělat individuální chyby a přestali jsme se koncentrovat. Jen horko těžko jsme vybojovali výhru 3:2. Díky dvěma výhrám ve skupině jsme měli možnost bojovat o první místo.

Poslední zápas bohužel skončil fiaskem. Našim přemožitelem se stal tým Panthers Praha pink, který byl ve všech herních činnostech lepší. V utkáni jsme se neměli příliš čeho chytit a s každou další vteřinou naše chuť hrát klesala. Odešli jsme s velmi smutným skóre 1:13. Je vidět že máme stále na čem pracovat.

Všem zúčastněným hráčům i rodičům děkujeme!

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians