Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
1. LIGA DOROSTENEK - 6 BODŮ PRO BOHEMIANS


Tak to je fičák, 6x jsme se vyspali a jdeme opět na palubovku. 6. 10. nás ráno uvítala sportovní hala v Mladé Boleslavi. Protože to je přeci jen pár kilometrů za Prahou, jsou tu s děvčaty i jejich „milovaní rodiče“ v roli taxikářů a hlavně v roli fanoušků.

FbŠ Bohemians x Florbalová akademie MB

Je to ranní zápas. Ty bývají většinou takové bez náboje, pomalejší – naštěstí stejnou pozici zaujaly hráčky Boleslavi. V každé třetině jsme dotlačily děrovaný míček za brankovou čáru pouze 1x, ale stačí to a připisujeme si vzácné 3 body. Co dodat, opět tu vévodí dvojice „ ségra na mě a já na ségru“ tedy Emilie a Sofie Skalíkovy, dále Eliška Knetlová a Nela Kočvarová.

FbŠ Bohemians x FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Tohle bude zápas, kde se bude o důležité body bojovat. A je to pravda! Zápas se odehrává v rychlém tempu. V 50. vteřině inkasujeme po samostatném úniku, ale vzápětí kontrujeme a stav 1:1 svědčí, že o góly nebude nouze. Naše přesilovka se nám moc nepovedla – 1:2 L Nenene, tohle se musí napravit. Je to tam, 2:2. Ve 2. třetině jsme se rozstřílely – 3 gólíčky v náš prospěch – super, jen neusnout na vavřínech. Začíná nám poslední třetina – na míček si brankářka Anežka Bakočová nohou sáhla, ale pak míček nějak přeskočil do brány a Chodov to tak nakoplo, že v další minutě nám nasázely ještě 2 góly a rázem je srovnáno. To chce „time“.  Náš kotel nechal trenérům prostor pro poradu, ale už se začíná ozývat „BOHEMKA, BOHEMKA, BOHEMKA!!!“ No vida, funguje to, přidáváme 2 góly do sítě protihráček. Další 3 body jsou doma.

Jelikož jsme jako rodiče spokojeni, tentokrát si vezeme plný počet bodů, bereme slečny na zasloužený oběd do místní restaurace a pak po úspěšném dni se vracíme zpátky do Prahy.

Autorka článku Soňa Mandíková s přispěním Lucie Skalíkové.

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany