Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
ELIŠKA VRÁTNÁ: JE TU SKVĚLÝ KOLEKTIV

Eliško ty jsi staronovou tváří v Bohemce. Jak tě tým přijal?

Na prvním tréninku jsem byla trochu nervózní a nesvá. Přece jen v Bohemce došlo, za tu dobu co jsem byla pryč, k velkým změnám v kádru. Ale holky mě přijaly mezi sebe hned. Je vidět na první pohled, že je to skvělý kolektiv a bezvadně si všichni rozumí :-)

Ty kromě florbalu plníš i rodičovské povinnosti, jak stíháš florbal a rodinu?


Rodinný život si užíváme tedy naplno. Je to velice náročné zvládat všechny povinnosti doma a zároveň ještě školu, fyzioterapeutickou ordinaci a florbal. Ale díky toleranci vedení Bohemky, holek v týmu se to dá skloubit.
Ale především si mohu tohle všechno dovolit díky manželovi, který se o Natálky perfektně stará, když jsem na tréninku nebo zápase a také rodiče mi pomáhají s hlídáním. Dokonce se mnou byli i 2 dny na soustředění, abych se mohla plně soustředit na tréninky a porady. Je to pro nas všechny časově náročné, ale zatím to zvládneme a je to fajn.

Jak jsi spokojena se svými výkony na hřišti?


Poslední zápas proti Tigers se mi konečně vydařil tak, jak jsem si představovala. Jinak bych chtěla být platnější pro tým do útoku (resp. dávat více gólů a další připravit) a na druhou stranu předvádět do obrany méně fatálů :-)

Po 5. kolech máme na kontě 9 bodů. Jak hodnotíš dosavadní výkony týmu?

Na to že je teprve začátek sezóny, tak mi přijdou předvedené výkony dobré a je na čem stavět. Los nám hned do úvodu přihrál silné soupeře jako Ostravu a Tigers, takže jsme prověřily jak útočnou, tak obranou sílu a máme dost podnětů k poučení se a zlepšování. V tuto chvíli nás ani tolik nezajímají získané body, ale spíše získané zkušenosti.

V neděli nás čeká Jičín, co od zápasu očekáváš?


Zápas proti Jičínu bude hodně atraktivní pro diváky. Jičín před sezónou hodně posílil zkušenými hráčkami a každopádně bude na co koukat. :-) A co očekávám? Samozřejmě výhru!!

Děkujeme Elišce za rozhovor a přejeme hodně úspěchů v následujících zápasech!

Související utkání

Utkání - Ženy A
7.10.2018, SH Děkanka
Bohemians
9:5
5:0, 3:2, 1:3
Jičín

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany