Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
MAX SEILONEN: OČEKÁVÁM DOBRÉ A TĚŽKÉ ZÁPASY

Maxi, zkus se nám v krátkosti představit.

Je mi 18 let, žiji v Helsinkách a právě dokončuji střední školu.

Proč ses rozhodl zkusit florbalovou stáž v České republice?

Vidím v tom šanci, jak opravdu vyzkoušet své florbalové dovednosti i jinde než ve Finsku. Zároveň se těším, že poznám jiný tréninkový proces a přístup, než jaký znám. V neposlední řadě jsem slyšel o Praze samé hezké věci a moc se na ní těším.

Máš nějaké florbalové sny a cíle?

Nemám do budoucna nějaké velké cíle, ale chci se každou sezónu zlepšovat a hrou se bavit. Bylo by však hezké v budoucnu hrát někde v zahraničí.

Prozraď nám, jak vypadá tvůj florbalový týden ve Finsku?

Můj týden se obvykle skládá ze 3-4 tréninků a 2x nebo 3x týdně máme tréninky na fyzickou kondici, záleží na zápasech, které v týdnu hrajeme. Občas chodím také do práce, když mám volněji.

Jak by ses charakterizoval jako hráč?

Jsem celkem rychlý a mám dobrý přehled ve hře. Také se snažím udržovat dobrou atmosféru v týmu a nevyhýbám se vůdčí roli.

Co očekáváš od zápasů v Tipsport Superlize?

Doufám, že to budou dobré a těžké zápasy. Chtěl bych také dostat zpětnou vazbu na své výkony, abych věděl, na čem pracovat.

Co bys vzkázal příznivcům Bohemky?

Doufám, že vás uvidím na tribunách co nejvíce během superligových utkání. S velkou částí hráčů a hráček se uvidím na trénincích i mimo ně, takže si rozhodně budeme mít čas popovídat. Těším se!

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians