Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
1. Liga dorostenek pokračovala druhým kolem

Stalo se to, co jsme čekali a to, že se přeci jen někdy zápasy juniorek a dorostenek budou krýt. Píše se neděle 30. září 2018 a dorostenky musí nastoupit v poněkud okleštěné verzi k zápasům. Chybí  lajna starších dorostenek, která pomáhá juniorkám v Ústí  nad Labem, anebo leží v posteli a sledují zápas pouze online.

Jsme v hale v Radlicích a na lavičce sedí dorostenky – Zuzana Tuncelová, Eliška Knetlová, Veronika Mandíková, Lucie Hernandezová, Tereza Králová, Anežka Bakočová (G). Dále Sofie Skalíková, Emilie Skalíková, Aneta Faltová, Eliška Koželuhová (tato děvčata jsou stálým a důležitým inventářem ze starších žákyň – bez těch už si to ani neumíme představit) a pro dnešek přišly ještě na pomoc o rok mladší hráčky a to Anežka Smočková a Lucie Vodičková – hodně štěstí.

FBŠ Bohemians x FBŠ SLAVIA Plzeň

1. třetina – trochu opatrný začátek, rozehrání se a končíme stavem 2:0

2. třetina – zde skóre navyšujeme o další 4 branky a vypadá to, že vítězství je v kapse

3. třetina – na branky vedeme v poměru 4:2, konečný stav 10:2

Zápas poněkud chaotický, bez větších florbalových bonbónků, ale 3 body jsou doma a to se počítá. Na hřišti excelovaly: Sofie Skalíková  1+5, Eliška Knetlová  5+0, Emilie Skalíková 2+2, Aneta Faltová 2+0, Lucie Hernandezová 0+1

FBŠ Bohemians x BLACK ANGELS

Dana Krátkého na lavičce opustil Tomáš Grigar, ale okamžitě zaskočil Honza Smoček.  Tady jsme promarnily začátek a dvojí rychlý únik Adély Kuchařové z Blacků znamenal již v páté minutě stav 0:2. Bohužel ještě ke konci třetiny se Adéle povedla přesná přihrávka a hráčka soupeřů trefuje. Do pomyslné šatny jdeme za stavu 0:3. Pár trefných poznámek, náčrty na tabulku, slova povzbuzení a jde se na to. Přeci to nevzdáme. No a je to tu – naše jedna z mladších posil Anežka Smočková zavěsila. Za další 2 minuty snižuje ještě Zuzka Tuncelová . Holky se rvou o každý míček, Anežka v bráně doslova čaruje. Pomalu se schyluje k závěru utkání – budeme muset jít do 6. To vytuší Black Angels a bere si time. Ani neví, jak nám to pomůže – rychlé a jasné taktické pokyny na naší střídačce, rozehrávka a šup „Teda Sofi, jak jsi tam ten míček dostala?“  Minuta a půl do konce stav 3:3 zůstává nezměněn a my si připisujeme druhou remízu v této sezóně.

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians